Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Shira Haas nomineret til Emmy

Shira Haas jubler over Emmy-nominering i videohilsen til sine fans på sociale medier. (Foto: Skærmdump fra Twitter)
– Jeg finder ikke ord, siger en jublende Shira Haas.

Den israelske skuespiller Shira Haas (25) blev 28. juli nomineret til en Emmy for bedste hovedrolle i en serie eller film.

Haas blev nomineret for sin rolle i Netflix-serien Unorthodox baseret på Deborah Feldman’s selvbiografi. I serien spiller hun hovedrollen som Feldman, der i en ung alder valgte at flygte fra en ultraortodoks tilværelse i den religiøse jødiske gruppe som hedder Satmar i Brooklyn i USA. I serien flygter den nygifte og nybagte mor til Berlin og en sekulær livsstil. Haas er også nomineret til Deutscher Fernsehpreis.

I april vandt Haas bedste skuespiller-pris ved Tribeca filmfestival for sin rolle i filmen Asia. Haas forbereder sig nu til at indspille tredje sæsson af Netflix-serien Shitsel, skriver Jerusalem Post.

Læs MIFFs artikel om Shitsel her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem