Search
Fremover vil 4xTour de France vinder Chris Froome cykle i blåt og hvidt for Israel! (Foto: @gcntweet)

Fire gange Tour de France vinder Chris Froome skal lede israelsk cykelhold

Israel Start-Up Nation cykelhold udtaler at Froome underskriver kontrakten 1. august.

Cykleikonet Chris Froome skal lede Israel Start-Up Nation (ISN) cykelhold, det skriver avisen Times of Israel.

Læs mere på cykelholdets hjemmeside her.

I en udtalelse meddelte holdet, at den britiske super-cyklist vil underskrive kontrakt den 1. august. Kontrakten forventes at være Froomes sidste inden han slutter sin imponerende karriere.

Udtalelsen kom efter Team Ineos havde meddelt at Froome ville forlade dem i slutningen af ​​sæsonen, hvor hans nuværende kontrakt udløber.

– Jeg er virkelig spændt over at blive en del af ISN-familien. Jeg ser frem til at udfordre og blive udfordret af deres talent og fortsætte med at stræbe efter den succes jeg har haft frem til nu. ISNs indflydelse på sporten øges hurtigt, og det giver mig ekstra energi til at være med. Jeg føler at vi kan opnå fantastiske ting sammen, sagde Froome

Ifølge holdets manager er Froomes ankomst et tegn på at ISN er ved at blive en alvorlig global konkurrent i cykelsporten.

– Vi har arbejdet på at styrke holdet frem til 2021 på flere måder, så vi kan blive en Grand Tour konkurrent. Med sine imponerende resultater er Chris Froome den perfekte leder til at markere vores ankomst på cykelscenen som en seriøs konkurrent til løbene – især Tour de France. Chris’ karriere har været ekstraordinær, og vi tror, ​​at han har både den rette tankegang og de fysiske evner der skal til for at vinde flere Grand Tours med os, mens han også fungerer som en mentor for vores unge talenter og hjælper dem til succes, sagde Kjell Carlstrom (Israel Cycling Academy Team Manager, ex IAM Cycling, ex pro cyclist).

Froome blev alvorligt såret efter han styrtede under Criterium de Dauphine i 2019 og blev tvunget til at gå glip af Tour de France.

Efter at have vundet Vuelta a Espana i 2017 og Giro d’Italia i 2018 hvor han også cyklede i Jerusalem, deltog han i tre Grand Tours.

Froomes holdkammerat Geraint Thomas vandt ​​Tour de France i 2018 og Ineos protege Egan Bernal i 2019.

Tidligere i år blev ISN-holdet kortvarrigt lukket ned under cykelløb i De Forenede Arabiske Emirater. Det skete efter to cyklister blev testet Corona-positive. Cykelløbet var historisk da det var første gang Israel deltog i begivenheden.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp