Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Skaberen af «Fauda» aktuel med ny TV-serie

Niv Sultan spiller en kvindelig undercover agent for Mossad i den iranske hovedstad Teheran. (Foto: Skærmdump)
Serien, som er opkøbt af Apple, handler om en Mossad-agent i Teheran.

Apple har købt rettighederne til at vise det nye israelske spiondrama «Teheran», som sendes i Israel fra og med denne uge. Serien vises i Israel på den israelske TV-kanal KAN. Serien er skrevet af manuskriptforfatter Moshe Zonder. Han var en af forfatterne bag den populære israelske serie «Fauda».

Serien handler om en Mossad-agent (spillet af skuespilleren Niv Sultan) som går undercover i Iran for at sabotere landets nuklear-anlæg. Opgaven går ikke helt efter planen og agenten ender med at sidde fast i Iran, landet hvor hun blev født. Uventet forelsker sig hun i en ung iransk mand, skriver avisen Ha’aretz.

– Det er en lykkelig slutning på en helt vild Hollywood-rejse som startede for fem år siden. Vi har hele tiden haft troen på serien og nu har vi fået den største tillid vi kunne bede om, siger Dana Eden og Shula Spiegel, seriens producenter.

Foreløbig vides det ikke hvornår «Teheran» vil være tilgængelig for internationale seere på streaming-tjenesten Apple+.

Spiondramaet føjer sig ind i rækken af israelske TV-serier som de seneste år er blevet internationale
– eksempelvis «Fauda» og «Shitzel».

Her en traileren til det nye israelske spiondrama på hebraisk:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem