Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Nu kommer sæson 3 af Fauda

I sæson tre af Fauda foregår det meste af handlingen i Gaza. (Foto: Netflix)
Snart kommer den tredje sæson af den populære israelske serie.

Mange har ventet i spænding på den tredje sæson af den israelske spændingsserie Fauda. Nu er ventetiden snart er forbi. Den tredje sæson vil være tilgængelig på Netflix 16. april, skriver Deadline.

Serien er produceret af det israelske tv-netværk Yes og blev hurtigt en enorm succes i Israel. Det fik Netflix til at købe serien i 2016. Siden da har den fået en masse international opmærksomhed. Fauda (“kaos” på arabisk) er en politisk thriller-serie baseret på konflikten mellem Israel og palæstinenserne. Serien forsøger at skildre begge sider af konflikten.

I de to foregående sæsoner er størstedelen af handlingen føjet til Vestbredden, hvor undercover-agenter har forsøgt at stoppe Hamas-terrorister. Efter sæson tre vil agenterne være dybt inde i Gaza for at “ødelægge Hamas-infrastruktur” og nu “lederen af Hamas’ militære fløj.”

Her er en israelsk trailer til sæson 3 af spændingsserien:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!