Search
Ronaldinho i Israel. (Foto: Privat, Twitter)

Se hvem der er i Israel for tiden!

Den brasilianske fodboldstjerne er i Israel for at spille en helt særlig kamp. -Det er vidunderligt, at jeg får mulighed for at spille sammen med alle mine venner.

For et par dage siden spillede fortidens største brasilianske fodboldstjerner en helt særlig kamp – en fredskamp i Sami Ofer Stadium i Haifa mod Israels tidligere landsholdsspillere, skriver den israelske Kanal 12.

I mandags landede Ronaldinho med sit private fly i Israel, hvor han fik en meget varm velkomst.

-Jeg har ikke spillet med mine venner i ti år, jeg er glad for at kunne spille med dem igen og jeg er glad for at være i Israel, sagde Ronaldinho.

-Vi kender nogle israelere, men ved ikke rigtig, hvem der kommer til at spille, vi håber at have en stor fest og glæde, sagde stjernen.

– Der har ikke været nogen som har forsøgt at stoppe mig i at rejse til Israel. Alt her er meget organiseret og jeg er meget glad for at være her.

Hvad angår det forventede fodboldniveau under kampen, sænkede Ronaldinho forventningerne ved at bemærke, at han var særlig glad for at spille igen med sine holdkammerater.

-Jeg spiller ‘poziboli’, nogle gange spiller jeg også lidt fodbold, sagde han og tilføjede at det er fantastisk at spille igen med alle vennerne, sjovt at være sammen med dem igen på græsset og huske vores fantastiske historie sammen.

Udover Ronaldinho, består stjerneholdet også af andre brasilianske superstjerner og verdensmestre som eksempelvis Roberto Carlos, Kaka, Rivaldo, Capo, Emerson, Batu.

Det israelske hold består af de bedste landslagsspillere, som eksempelvis Yossi Bennyon, Giovanni Rousseau, Yaniv Klein, Reuven Atar, Moshe Sinai, Zahi Armley, Itzik Zohar, Slim Tama.

Det israelske holds trænere er Shlomo Sharaf og Yitzhak Garin, som vil samarbejde igen for én aften sammen med Tal Benin.

Desværre fik Ronaldinho en helt anden velkomst på Twitter. Se her, hvad nogle mente om fredskampen i Haifa:


Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp