Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Pralede om Israel overfor 100 millioner følgere

Superstjernen Jennifer Lopez poserer på en kamel med sin forlovede Alex Rodrigez i Jerusalem. (Foto: Instagram)
Jennifer Lopez tog familien med, da hun kombinerede koncert og ferie i Israel.

Den amerikanske superstjerne Jennifer Lopez, også kendt som JLo, havde sin allerførste koncert i Israel i begyndelsen af ​​august. Med hende i Israel havde hun både sin forlovede Alexander “A-Rod” Rodriguez, en tidligere baseballstjerne og sine to tvillinger på elleve år med. Billederne fra Israel-turen blev delt med JLos’ mere 100 millioner følgere på Instagram.

Kommentator Raz Shechnik i den israelske avis Yedioth Ahronot mener den verdenskendte kunstners besøg har været uvurderlig reklame for Israel.

“Ikke engang tusind ambassadører havde været i stand til at forbedre Israels image i verdens øjne, som Jennifer Lopez, der har over 100 millioner følgere på de sociale medier, gjorde under sit fem dage lange besøg i Det Hellige Land i forbindelse med sin koncertturné,” skriver Shechnik i avisen.

https://www.instagram.com/p/B0sBbBog1qI/?utm_source=ig_embed

Lopez har blandt andet postet billeder fra Jerusalem, fra Grædemuren og fra stranden i Tel Aviv. Ud over lidt over 100 millioner følgere på Instagram har den amerikanske stjerne også 44 millioner følgere på Facebook. JLo har postet billeder og hilsener fra besøget i Israel på begge medier.

JLos’ forlovede, der har 3,1 millioner følgere på Instagram, har også postet billeder og hilsener fra turen. ”Vores første besøg i Israel er helt fantastisk! Befolkningen har været helt vidunderlig, og der er så meget energi her. Jeg vil bestemt vende tilbage, og jeg anbefaler alle at besøge dette vidunderlige land,” skriver den tidligere baseballstjerne.

”Jerusalem, du er uforglemmelig! Sikke en perfekt finale på vores første tur til dette smukke land, ”skriver han på et foto, hvor han poserer med Lopez, med Jerusalem i baggrunden.

https://www.instagram.com/p/B0qx02gA9yo/?utm_source=ig_embed

Over 50.000 mennesker var med til JLos koncert i Tel Aviv, som var en af ​​de eneste koncerter superstjernen har haft uden for Nordamerika under dette års turné. BDS-bevægelsen, der kæmper for boykot af Israel, forsøgte at presse hende til at annullere koncerten, men JLo afviste udtrykkeligt protesterne.

”Lopez besøg er et af de mest succesrige besøg af en international kunstner til Israel nogensinde. Og det er et slag i BDS-bevægelsens ansigt, der lagde et stort pres på sangerinnen og hendes nærmeste for at forsøge at forhindre hende i at rejse til Israel,” afslutter Shechnik.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem