Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Historisk israelsk guld ved det europæiske fægtemesterskab

Den israelske fægter Yuval Freilich løftes i vejret af sit hold efter at have vundet guldet ved det europæiske fægtemesterskab i Düsseldorf d. 18 juni 2019. (Foto: Facebook - European Fencing Confederation)
24-årige Yuval Freilich vandt guldet ved konkurrencen afholdt i Düsseldorf; “Det er den mest utrolige følelse,” fortæller han.

Den israelske fægter Yuval Freilich vandt guldmedaljen ved European Fencing Championships i Düsseldorf, Tyskland, skriver Times of Israel.

Freilich, som er nr. 40. i verden, formåede at besejre italienske Andrea Santarelli, som er nr. 13 i verden, ved finalen.

De to sluttede første tredjedel af kampen med 3:3, men herefter tog Freilich føringen og sluttede kampen med 15:9.

Freilich er den første israelske fægter som vinder et europæisk mesterskab.

Freilich, 24, voksede op i bosættelsen ​​Neve Daniel. Han er søn af australske indvandrere og har fægtet siden han var 5 år. Han vandt to guldmedaljer ved teenagermesterskaberne i 2014 og 2015 og en sølvmedalje i U-23 kategorien i 2016.

“Det er den mest utrolige følelse,” sagde han i et Facebook interview til European Fencing Confederation.

“Det er virkelig en fantastisk dag. Alt gik som det skulle, fægtningen, energien, følelsen. Det hele hang bare sammen og det var det, der kom ud. Fantastisk, virkelig utrolig følelse.“

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem