Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Den norske prinsesses kæreste fortæller: – Israel har påvirket mig mere end noget andet sted på jorden

Prinsesse Martha Louise (47) og shamenen Durek Verett præsensterer deres foredragsturné i Norge. (skærmdump: ShamaDurek, Facebook)
For nogle dage siden fortalte den norske prinsesse Martha Louise (47) at den amerikanske shaman Durek Verrett (44) er hendes nye kæreste. Ifølge gengivet interview på Verretts egen hjemmeside, boede han i Haifa i Israel halvandet år fra 1998.

Den norske prinsesse Martha Louise (47) fortalte for nogle dage siden at den amerikanske shaman, Durek Verrett (44) er hendes nye kæreste.

Ifølge interview gengivet på Verretts egen hjemmeside boede han i Haifa i Israel halvandet år fra 1998. Den første aften i Israel deltog han ved et shabbatsmåltid sammen med familien til en jødisk ven han havde truffet i Italien. Verrett fortæller at han følte sig syg og «svedte ustandseligt». Han følte sig forgiftet. Bedstemoren til Verretts ven foreslog at han følte sig syg «fordi du ved hvad de har gjort mod jøderne». Da skulle shamanen havde fået et syn hvor han var hebræer i Egypten i en anden tidsalder, og plaget sammen med sit eget folk. «Efter den oplevelse blev det mit kald at hjælpe det israelske folk,» siger Verrett.

En gang skal Verrett være blevet advaret af en ånd om ikke gå ind på en café i Israel. «To minutter senere, efter at have bestemt mig for ikke at gå derhen selv om jeg besøgte caféen næsten hver dag, eksploderede den.»

– Hvorfor hjalp du ikke folk i caféen, spurte en journalist fra et israelsk magasin da Verrett fortalte den samme historie i et andet interview.

– Fordi det ikke er mit job. Hvis jeg var løbet ind i restauranten for at hjælpe folk, ville timingen vært således at jeg havde været der da eksplosionen blev udløst. Jeg har intet med det at gøre. Jeg vidste at Twin Towers ville falde sammen to år før 11. september [2001], men alle har deres egen vej og må acceptere deres skæbne, svarede Verrett.

En gang skal Verrett have hjulpet med at lokalisere nogle savnede drenge. Det er muligt han refererer til de tre israelske drenge som blev dræbt og skjult af palæstinensiske terrorister forud for Gaza-krigen i 2014.

– For nogle år siden blev jeg ringet op mens jeg var i Israel og fik fortalt om de savnede drenge. Jeg fik ikke fortalt hvem opringningen var fra. Jeg blev bedt om at gå ind i trance og finde dem. Jeg så hvor de var, og de blev fundet på det sted. I det mindste kan man sige at denne regering ikke kun stoler på det jødiske folks Gud, sagde Verrett.

Da han boede i Israel arbejdede Verrett som danser og model. Han har også fået undervisning i Tora og jødisk mysticisme i Israel.

I to interview fortæller han om en stærk oplevelse ved Grædemuren i Jerusalem.

– I det øjeblik jeg lagde mine hænder på muren, følte jeg en intens vibration og vidste at Gud var der. Gud var kærlighed og jeg begyndte pludseligt at forstå alt. Jeg faldt til jorden og blødte i næsen. Det var et tegn. Jeg mødte så mange mennesker der. Israel har påvirket mig mere end noget andet sted på jorden, siger Verrett.

– Jeg lagde mine hænder på muren og sagde: ‘Hvem er du, Gud?’ Pludselig så jeg en eksplosion af lys. Jeg følte alt. Jeg så havet, træerne, menneskerne, edderkopperne, himmelen, luften, planeterne, stjernerne – alt – og det gik hurtigere og hurtigere indtil det blev denne glødende, vibrerende, intense, næsten barnlige energi af ren kjærlighed. Og i centrum af det betingelsesløse, legende, kreative væsen som ikke havde noget køn, ikke havde nogen mandlige eller kvindelige karakteristika. Det var bare ren energi. Jeg følte det i mit hjerte og begyndte at bløde i næsen. Det var så intenst at jeg faldt ned. Det var alt hvad jeg behøvede at vide. Det åbnede en dør for mig, siger Verrett.

I et interview med en israelsk journalist, afsluttede Verrett med at give en «stor, varm omfavnelse som kan give enhver forstærket selvtillid». «Vi er alle på en rejse, og hvis en person på et tidspunkt kommer til dig og siger de er åndelige og ved alt, løb [bort fra dem]!» afsluttede Verrett.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem