Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Se hvem der kommer til MGP-finalen i Norge

Netta Barzilai sammen med Alexander Rybak - den norske vinder af Eurovision i 2009. På billedet ses de to sammen under Eurovisionfinalen i Lisbon sidste år. (Foto: NRK)
Sidste års Eurovision vinder, Netta Barzilai fra Israel optræder under finalen i Norge i Oslo Spektrum.

Netta Barzilai (24), som sidste år vandt Eurovision i Portugal med sangen “Toy”, skal for første gang synge sin hitsang på norsk jord. Israeleren vil synge sangen under den NRK-transmitterede Melodi Grand Prix-finale på lørdag, skriver VG Nett.

“Netta charmerede sig til en sejer foran ca 200 millioner TV-seere. Og nu har vi glæden af at få hende her til os. Hun vandt med en sang som var fængende, morsom og rar, samtidigt med den tog vigtige temaer op, som fx #metoo. Hun er karismatisk og sjov med en unik udstråling, så det bliver et fantastisk bidrag til festen,” siger MGP-general Stig Karlsen til avisen.

Også norske Alexander Rybak, som vandt i 2009, skal deltage. Det bliver første gang to tidligere Eurovision-vindere står på scenen under en norsk finale.

NRK fik over 1000 bidrag ind til årets MGP. Af dem blev ti finalister valgt ud til at optræde i Oslo Spektrum. Vinderen af den norske MGP-finale vil få æren af at repræsentere Norge under årets Eurovision i Tel Aviv. Semifinalene i Israel er 14. og 16. maj, før det hele afgøres i finalen 18. maj.

På dansk ved Rika Greenberg

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem