Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Israelske TV succeshistorier på Netflix

Den israelske serie om den ortodokse familie Shtisel er den højest rangerede serie fra Israel på filmdatabasen IMDB.
Den israelske serie om den ortodokse familie Shtisel er den højest rangerede serie fra Israel på filmdatabasen IMDB.
"Fauda", "​​Shtisel" og "Når helte flyver" er blandt de serier, der nu er tilgængelige på Netflix. Den israelske serie på den ortodokse Shtisel-familie er den højest rangerede serie fra Israel på IMDB-filmdatabasen.

Talrige israelske serier er nu tilgængelige på Netflix stream-tjenesten. Og i den sidste måned er der tilføjet flere nye serier. Serierne er undertekster og tilgængelige for over 130 millioner Netflix brugere over hele verden.

Den seneste serie tilføjet er “When Heroes Fly” serien, der har haft stor succes i Israel. Serien toppede også i Canneseries International Series Festival sidste år. Serien begynder ti år efter den anden Libanon-krig og handler om fire venner og IDF-veteraner, der stadig kæmper med psykologiske og fysiske ar. Modvilligt bliver de nødt til at genforene for at søge Yaeli – søster til en af ​​dem og en eks-kæreste til en anden af dem, – som de troede blev dræbt i en bilulykke i Colombia for flere år siden.

10 episoder af “When Heroes Fly” er tilgængelige på Netflix.

I slutningen af ​​december blev komedien “Hashoter Hatov” tilføjet til Netflix biblioteket. Serien, som fik premiere i Israel i 2015, handler om en politimand, der skal flytte hjem til familien efter et afsluttet forhold. Der skal han håndtere familiens tvivlsomme – og potentielt ulovlige – adfærd. Der er to sæsoner af serien, men indtil videre er der kun en sæson tilgængelig.

15 episoder af “Hashoter Hatov” er tilgængelige på Netflix.

I midten af ​​december kom to sæsoner af den meget talte om serie “Shtisel” på Netflix. Seriens hoved person er Akiva, en ung ultra-ortodokse mand, der bor i det ortodokse kvarter i Jerusalem. Hans far vil have, at han følger en bestemt vej i livet, men Akiva er ikke helt sikker på, om han vil gå som sin far ønsker. Serien har modtaget stor ros for både skuespillet og scriptet og er meget højt rangeret på filmdatabasen IMDB.

24 episoder af “Shitsel” er tilgængelige på Netflix.

En anden højt anerkendte israelske serie på Netflix er “Fauda”. Fauda (“kaos” på arabisk) er en israelsk politisk thriller-serie, som tager udgangspunkt i konflikten mellem Israel og palæstinenserne. Serien kan prale af at skildre begge sider af konflikten. Den første sæson havde premiere på Netflix i december 2016. Samme år vandt programmet seks Ophir-priser – Israels pendant til Academy Award – , herunder for Best Drama-serie. Nu er anden sæson af serien også tilgængelige. Netflix har allerede besluttet at bringe flere sæsoner af den populære successerie.

Den israelske tv-serie “Hostages” (Bnei Aruba – Gidsler) har været tilgængelig på Netflix i længere tid. Den første sæson handler om, at en familie bliver taget som gidsler af fire maskerede mænd. Gidselstagerne kræver, at familiens overhovede, som er en meget dygtig kirurg, dræber den israelske statsminister som led i en rutinemæssig operation.

 

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem