Miss Universe for første gang i Israel!

Verdens største skønhedskonkurrence afholdes i Eilat til december.
Miss Israel Adar Gandelsman (t.v.) og Miss Irak Sarah Idan poserte sammen. Det var det ikke alle som likte. (Foto: Instagram)
Miss Israel, Adar Gandelsman (t.v.), og Miss Irak, Sarah Idan, poserede sammen. (Foto: Instagram)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Verdens største skønhedskonkurrence, Miss Universe kommer for første gang til Israel, skriver avisen Israel Hayom.

Miss Universe Organization har meddelt at konkurrencen vil finde sted til december i Israels ferieby Eilat. Israel bød allerede ind på at være vært for konkurrencen for to år siden, men grundet Corona-krisen gik forhandlingerne i stå.

Steve Harvey er igen vært for det tre timer lange show som vises i 180 lande. Nuværende Miss Universe fra Mexico, Andrea Meza vil krone sin efterfølger.

Meza er tidligere softwareingeniør og fortaler for kvinders rettigheder.

Israels turismeminister Yoel Razvozov hilser nyheden velkommen:

– Miss Universe konkurrencen er en utrolig vigtig begivenhed for os og vil naturligvis blive afholdt i henhold til alle gældende retningslinjer og eventuelle Corona-restriktioner, udtaler turistminister Razvozov.

Se kort klip her:

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelUSA belønner UNRWA med yderligere 900 millioner kroner
Næste artikelHamas til Israel: Overfør Qatar-millioner eller jorden vil brænde under jer
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise