Tarantino hylder livet i Israel – trods raketangreb

Quentin Tarantino regner med at filme kommende og sidste film i Israel.
Quentin Tarantino under åbning af Jerusalem filmfestival, 2016. I dag lever Tarantino i Israel med sin israelske kone og deres fælles søn. (Foto: Hadas Parush/Flash90)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Under interview med talkshowværten Bill Maher hyldede den verdenskendte amerikanske filminstruktør Quentin Tarantino sit liv i Israel. Tarantino flyttede i sin tid til Tel Aviv for tre måneder, men endte med at blive fastboende i byen grundet Corona. Tarantino flyttede dertil med sin israelske kone Daniella Pick som er sanger og model, Daniellas far er den meget kendte israelske sanger Tzvika Pick), parret fik en søn i 2020.

Tarantino beskriver sit liv i Tel Aviv som værende tæt på at leve i Los Angeles: begge byer har «fantastiske restauranter, fede barer og klubber» til trods for at TLV er en meget mindre by end Los Angeles.

Til forskel for Los Angeles står Tel Aviv som resten af landet over for en konstant raketrussel. Tarantino fortæller at han var i Tel Aviv under seneste Gaza-krig i maj. Under seneste Gaza-krig angreb de to iransk-støttet terrorgrupper Hamas og Islamisk Jihad Israels civilbefolkning med over 4.300 raketter fra Gaza i løbet af 11 dage – læs om det + hvor mange civile palæstinensere blev dræbt af terrorgruppernes fejlskudte raketter som eksploderede inde i Gaza HER.

– Vi hørte raketalarmen og Hamas-raketterne var på vej. Jeg tog vores 15-måneder gamle søn og min kone og vi gik ned i beskyttelsesrummet. Vi er heldige at have et beskyttelsesrum – mange israelere har ikke beskyttelsesrum, fortalte Tarantino.

– Mens vi sad i beskyttelsesrummet hørte vi larmen af raketter, tilføjede han.

Tarantino har lavet i alt 9 film, blandt andet: Pulp Fiction, Inglourious Basterds og The Hateful Eight.

Tarantino har ved flere lejligheder udtalt at hans tiende film vil blive den sidste. Under interviewet kom han ind på at dele af hans sidste film muligvis vil blive indspillet i Israel.

– Indspiller du en film i Jerusalem, vil kameraet fange fantastiske klip uanset hvor du filmer, sagde Tarantino.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelItaliensk politiker: EU-politikere skal kende sandheden om Hamas
Næste artikelIsraels ambassadør svarer igen på anti-israelsk propaganda fra danske NGO’er
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise