Nu kommer sæson 3 af Fauda

Snart kommer den tredje sæson af den populære israelske serie.

Endelig har sæson 3 af den israelske spændingsserie Fauda en lanceringsdato. (Foto: Netflix)

Mange har ventet i spænding på den tredje sæson af den israelske spændingsserie Fauda. Nu er ventetiden snart er forbi. Den tredje sæson vil være tilgængelig på Netflix 16. april, skriver Deadline.

Serien er produceret af det israelske tv-netværk Yes og blev hurtigt en enorm succes i Israel. Det fik Netflix til at købe serien i 2016. Siden da har den fået en masse international opmærksomhed. Fauda (“kaos” på arabisk) er en politisk thriller-serie baseret på konflikten mellem Israel og palæstinenserne. Serien forsøger at skildre begge sider af konflikten.

I de to foregående sæsoner er størstedelen af handlingen føjet til Vestbredden, hvor undercover-agenter har forsøgt at stoppe Hamas-terrorister. Efter sæson tre vil agenterne være dybt inde i Gaza for at “ødelægge Hamas-infrastruktur” og nu “lederen af Hamas’ militære fløj.”

Her er en israelsk trailer til sæson 3 af spændingsserien:

Tidligere artikel– Dette er ingen ferie. Bliv hjemme!
Næste artikelSe hvorfor palæstinenserne ikke kan rejse sag mod Israel i Den Internationale Straffedomstol
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.