Red Hot Chili Peppers kommer til Israel

Det populære amerikanske band spiller i Israel for første gang i 8 år.

Bandet Red Hot Chili Peppers kommer til Israel for anden gang. De spiller i Tel Aviv til juni. (Foto: Wikipedia)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Det populære band Red Hot Chili Peppers kommer til Israel for første gang siden 2012. Bandet fra Californien i USA vil være hovedattraktionen ved Funkyard Tel Aviv-festivalen onsdag den 10. juni, skriver Jerusalem Post.

-Vi har altid haft en stor kærlighed til Israel, sagde bandet før besøget i 2012.

Hillel Slovak, der blev født i Haifa og boede i Israel til han var fire år gammel, blev inkluderet i bandets originale besætning. Han døde af en overdosis i 1988. Da bandet stod på scenen i Tel Aviv i 2012, hyldede de deres tidligere guitarist.

Promotoren for endags-festivalen Funkyard siger at flere kunstnere, DJs og lokale talenter vil optræde på festivalen, der afholdes i Hayarkon-parken.

Andre bands og artister som har meddelt deres ankomst til Israel i år er Iron Maiden, Nick Cave, The Pixies, Celine Dion og Lionel Richie. Sidstnævnte kommer til Israel for første gang.

I de senere år har norske Aurora, A-Aha og Kygo haft koncerter i Israel.

Her er et klip fra Red Hot Chili Peppers seneste koncert i Israel:

Tidligere artikel– Trump gjorde en ende på 27 års Oslo mareridt
Næste artikelFlåden stoppede våbensmugling fra Egypten til Gaza
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.