Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Red Hot Chili Peppers kommer til Israel

Bandet Red Hot Chili Peppers kommer til Israel for anden gang. De spiller i Tel Aviv til juni. (Foto: Wikipedia)
Det populære amerikanske band spiller i Israel for første gang i 8 år.

Det populære band Red Hot Chili Peppers kommer til Israel for første gang siden 2012. Bandet fra Californien i USA vil være hovedattraktionen ved Funkyard Tel Aviv-festivalen onsdag den 10. juni, skriver Jerusalem Post.

-Vi har altid haft en stor kærlighed til Israel, sagde bandet før besøget i 2012.

Hillel Slovak, der blev født i Haifa og boede i Israel til han var fire år gammel, blev inkluderet i bandets originale besætning. Han døde af en overdosis i 1988. Da bandet stod på scenen i Tel Aviv i 2012, hyldede de deres tidligere guitarist.

Promotoren for endags-festivalen Funkyard siger at flere kunstnere, DJs og lokale talenter vil optræde på festivalen, der afholdes i Hayarkon-parken.

Andre bands og artister som har meddelt deres ankomst til Israel i år er Iron Maiden, Nick Cave, The Pixies, Celine Dion og Lionel Richie. Sidstnævnte kommer til Israel for første gang.

I de senere år har norske Aurora, A-Aha og Kygo haft koncerter i Israel.

Her er et klip fra Red Hot Chili Peppers seneste koncert i Israel:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem