Search
Med Israel for fred (MIFF) er stolt over at kunne markere mindedagen for jødiske flygtninge fra arabiske lande for fjerde gang. (Foto: MIFF)

Mindedag for jødiske flygtninge 2021 i aften kl. 18 – norske jøder fortæller om deres rødder i arabiske lande

Den 30. november inviterer MIFF Norge, MIFF Oslo og Hjelp Jødene Hjem (HJH) for fjerde gang til mindedag for jødiske flygtninge fra arabiske og muslimske lande.

Vi er stolte over fjerde år i træk at kunne markere mindedagen for jødiske flygtninge fra arabiske lande i MIFF.

I år arrangeres mindedagen i samarbejde mellem Med Israel for fred (MIFF), lokalforeningen MIFF Oslo og Hjelp Jødene Hjem (HJH), den 30. november kl. 18 i Litteraturhuset i Oslo.

Arrangementet streames også live via Zoom – klik HER for Zoom-link. Se hvordan du bruger Zoom HER.

I år fokuserer vi på de norske jøders unikke historie – Ronen Bahar, Dana Wanounou, Hertzel Cohen og Jakob Rubin vil fortælle om deres rødder i arabiske lande. Du får således mulighed for at få et særligt indblik i jødisk historie og kultur.

Med Israel for fred (MIFF) er stolt over at kunne markere mindedagen for jødiske flygtninge fra arabiske lande for fjerde gang. (Foto: MIFF)

I år falder den jødiske lysfest Chanukkah tidligt (følger den jødiske kalender), derfor benytter vi også lejligheden til at tænde Chanukkah lys sammen med familien Rødner-Herberger.


Vi glæder os til at ses via Zoom!


Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp