Indbyggerne i Jerusalem vågnede op til en hvid by

For første gang i seks år er Israels hovedstad farvet hvid af sne.
For første gang i seks år har sneen dækket Jerusalem. (Foto: Twitter)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Innbyggerne i Jerusalem våknet 18. februar opp til en hvit by. Det er første gang på seks år at snøen legger seg i den israelske hovedstaden. I tillegg har snøen også lagt seg flere andre steder i landet, skriver Ha’aretz.

Det vil fortsette å snø videre utover torsdagen, skriver avisen.

I bjergområder i Nord-Israel er sneen faldet i større mængder og forårsaget trafikale problemer. 

Her kan du se klip og billeder af sneen i Jerusalem:

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise