Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Alibaba-grundlægger og en af Kinas rigeste bliver gæsteprofessor på Tel Aviv universitet

Her ses Jack Ma, der står bag Alibaba Group og er en af Kinas rigeste mænd, under sit møde med studerende på Tel-Aviv universitet da han modtog sin æresdoktorgrad. Tel Aviv, 3. maj 2018. (Foto: Kobi Richter/TPS *** Local Caption)
Jack Ma, der er en af Kinas rigeste mænd har et godt råd til dem som ikke har besøgt Israel: - Jeg fik at vide, at det ikke er sikkert her, at der er bomber og våben overalt. Men da jeg kom hertil så jeg at Israel er et fredeligt land med blomstrende økonomi. I stedet for at læse om Israel, skal du rejse hertil, mærke og røre Israel.

Alibaba-grundlægger og filantrop Jack Ma modtog i 2018 sin æresdoktorgrad fra Tel Aviv universitet – nu bliver han også universitets gæsteprofessor, skriver i24NEWS.

Ma skal bidrage til universitets forskning i bæredygtigt landbrug og fødevarer.

– Vi er beærede og glade for at byde Mr. Jack Ma velkommen til Tel Aviv universitet, udtaler universistets præsident Ariel Porat og tilføjede:

– Hans udnævnelse vidner om vigtigheden af samarbejde mellem den akademiske verden og industrien, og vi ser frem til at lære af hans indsigt og erfaring.

Ma er en af Kinas rigeste forretningsfolk og han har besøgt Israel flere gange:

– Intet her er som jeg forventede, fortalte MA tilbage i 2018 da han modtog sin æresdoktorgrad af universitet.

Her er Mas bedste råd til dem som endnu ikke har besøgt Israel:

“Jeg fik at vide, at det ikke er sikkert her, at der er bomber og våben overalt. Men da jeg kom hertil, så jeg at Israel er et fredeligt land med blomstrende økonomi. I stedet for at læse om Israel, skal du rejse hertil, mærke og røre Israel.”

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem