Barbra Streisand og Rita synger Hatikva i anledning af Israels 72-års fødselsdag

Barbara Streisands 1978-version til ære for Golda Meir kombineres med den israelske pop-stjerne Ritas nye version af nationalsangen på Israels fødselsdag.

Barbra Streisand og Rita synger Hatikva sammen på Israels 72-års fødselsdag. (Foto: @UchovskyGal)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

En meget speciel version af Israels nationalsang Hatikva (håbet), hvor det bedste fra fortiden og nutiden kombineres i anledning af Israels 72-års fødselsdag er netop udgivet, skriver Jerusalem Post.

Den nye version af nationalsangen kombinerer to versioner af Hatikva.

Den ældre version blev sunget af Barbra Streisand til daværende præmierminister Golda Meir i 1978 ved det amerikanske TV-program The Stars Salute Israel at 30.

Streisand sang Tomorrow, People og Happy Days are Here Again, hvorefter hun talte med Meir via telefon.

-Det er vidunderligt at høre din stemme, jeg ville ønske jeg kunne se dit ansigt, sagde Meir.

-Moderne teknologi er ikke nået så langt endnu, svarede Streisand og sang Hatikva til ære for Meir.

Den nye version af Hatikva er indspillet af den israelske popsangerinde Rita som har været en af Israels største pop-stjerner i årtier. Rita er født i Iran og synger både på persisk og hebraisk. Nogle af hendes sange er også blevet populære i Iran.

Den nye version af Hatikva er skabt af den israelske DJ og pladeproducent Offer Nissim som tidligere har arbejdet med Madonna, Christina Aguilera, Cher, Dana International og Pet Shop Boys, mens den kunstneriske leder er filmproducent Gal Uchovsky.

Hør den nye version af Hatikva her:


Du kan se en bid af The Stars Salute Israel at 30 her:

Tidligere artikelVil åbne Israel op for turister igen
Næste artikelIsrael gør klar til forsigtig genåbning af børnehaver og skoler
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.
Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)