Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Barbra Streisand og Rita synger Hatikva i anledning af Israels 72-års fødselsdag

Barbra Streisand og Rita synger Hatikva sammen på Israels 72-års fødselsdag. (Foto: @UchovskyGal)
Barbara Streisands 1978-version til ære for Golda Meir kombineres med den israelske pop-stjerne Ritas nye version af nationalsangen på Israels fødselsdag.

En meget speciel version af Israels nationalsang Hatikva (håbet), hvor det bedste fra fortiden og nutiden kombineres i anledning af Israels 72-års fødselsdag er netop udgivet, skriver Jerusalem Post.

Den nye version af nationalsangen kombinerer to versioner af Hatikva.

Den ældre version blev sunget af Barbra Streisand til daværende præmierminister Golda Meir i 1978 ved det amerikanske TV-program The Stars Salute Israel at 30.

Streisand sang Tomorrow, People og Happy Days are Here Again, hvorefter hun talte med Meir via telefon.

-Det er vidunderligt at høre din stemme, jeg ville ønske jeg kunne se dit ansigt, sagde Meir.

-Moderne teknologi er ikke nået så langt endnu, svarede Streisand og sang Hatikva til ære for Meir.

Den nye version af Hatikva er indspillet af den israelske popsangerinde Rita som har været en af Israels største pop-stjerner i årtier. Rita er født i Iran og synger både på persisk og hebraisk. Nogle af hendes sange er også blevet populære i Iran.

Den nye version af Hatikva er skabt af den israelske DJ og pladeproducent Offer Nissim som tidligere har arbejdet med Madonna, Christina Aguilera, Cher, Dana International og Pet Shop Boys, mens den kunstneriske leder er filmproducent Gal Uchovsky.

Hør den nye version af Hatikva her:


Du kan se en bid af The Stars Salute Israel at 30 her:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem