Iran: – Vi nærmer os «en god aftale»

Atomforhandlingerne mellem Iran og stormagterne nærmer sig en slutning.
Irans atomanlæg i Natanz. (Foto: Wikimedia Commons)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

– Vi nærmer os «en god aftale», sagde Irans udenrigsminister Hossein Amir-Abdollahian søndag. Den seneste runde af atomforhandlinger har stået på siden november 2021.

Israels premierminister Naftali Bennett udtrykte under Knesset-møde mandag med udenrigs- og forsvarskomiteen bekymring over udsigten til en ny Iran-aftale.

– Det er vigtigt for mig at understrege på en måde så det ikke misforstås: Israel er ikke en del af de aftaler, Israel er ikke bundet af indholdet i eventuelle aftaler såfremt de underskrives og Israel vil fortsætte med at sikre sig fuldstændig operationel frihed hvor som helst og når som helst, uden begrænsninger, sagde Bennett.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelIsrael fik 33 nye «enhjørninger» i 2021
Næste artikelIsrael hjælper afghanske flygtninge
Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen indlæg at vise