Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Israelske medier hacket – offentliggjorde iranske trusler

Mindst to israelske medier blev hacket på toårsdagen for attentatet på Qassem Soleimani. De publicerede billede som viser missil, affyret fra Soleimani's ikoniske ring, mod Israels atomreaktor i byen Dimona. (Foto: Skærmdump)
Iransk hackerangreb skete på toårsdagen for attentatet på topgeneralen Qassem Soleimani.

Minst to israelske medier blev natten til mandag hacket af iranske eller iransk-støttet hackere. På deres kanaler publicerede de en iransk propagandavideo knyttet til toårsdagen for attentatet på topgeneralen Qassem Soleimani.

Jerusalem Post var et af de medier som publicerede videoklippet med klip fra en iransk missiløvelse tilbage i december, hvor Iran simulerede angreb mod Israels atomreaktor i byen Dimona. På billedet ser det ud som om et missil affyres fra Soleimani’s velkendte ring med teksten «vi er tættere på dig end du tror» på hebraisk og engelsk.

Den 3. januar 2020 blev Soleimani ble dræbt i et målrettet amerikansk attentat i Bagdad i Irak. Soleimani var leder af de iranske Quds-styrker, den iranske revolutionsgardes arm udenfor landets grænser. USA har klassificeret Quds-styrken som en terrororganisation, skriver Times of Israel.

Iran har gentagende gange lovet hævn for attentatet på Soleimani. I dagene efter attentatet affyrede iransk-støttet militser flere raketter mod amerikansk militærbase i Irak, ingen amerikanske soldater blev dræbt ved raketangreben. Selv om det var USA som stod bag attentatet mod Soleimani har Iran flere gange anklaget Israel for at være involveret i attentatet.

Også danske medier har bragt nyheden om det iranske hackerangreb mod israelske medier – som sædvanligt en ritzau copy/paste nyhed – læs HER i Berlingske.

frem til sin død arbejdede Soleimani med at true Israel

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem