Israelske medier hacket – offentliggjorde iranske trusler

Iransk hackerangreb skete på toårsdagen for attentatet på topgeneralen Qassem Soleimani.
Mindt to israelske medier blev hacket på toårsdagen for attentatet på Qassem Soleimani. De publicerede billede som viser missil, affyret fra Soleimani's ikoniske ring, mod Israels atomreaktor i byen Dimona. (Foto: Skærmdump)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Minst to israelske medier blev natten til mandag hacket af iranske eller iransk-støttet hackere. På deres kanaler publicerede de en iransk propagandavideo knyttet til toårsdagen for attentatet på topgeneralen Qassem Soleimani.

Jerusalem Post var et af de medier som publicerede videoklippet med klip fra en iransk missiløvelse tilbage i december, hvor Iran simulerede angreb mod Israels atomreaktor i byen Dimona. På billedet ser det ud som om et missil affyres fra Soleimani’s velkendte ring med teksten «vi er tættere på dig end du tror» på hebraisk og engelsk.

Den 3. januar 2020 blev Soleimani ble dræbt i et målrettet amerikansk attentat i Bagdad i Irak. Soleimani var leder af de iranske Quds-styrker, den iranske revolutionsgardes arm udenfor landets grænser. USA har klassificeret Quds-styrken som en terrororganisation, skriver Times of Israel.

Iran har gentagende gange lovet hævn for attentatet på Soleimani. I dagene efter attentatet affyrede iransk-støttet militser flere raketter mod amerikansk militærbase i Irak, ingen amerikanske soldater blev dræbt ved raketangreben. Selv om det var USA som stod bag attentatet mod Soleimani har Iran flere gange anklaget Israel for at være involveret i attentatet.

Også danske medier har bragt nyheden om det iranske hackerangreb mod israelske medier – som sædvanligt en ritzau copy/paste nyhed – læs HER i Berlingske.

frem til sin død arbejdede Soleimani med at true Israel

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikel2021 slutter med trist rekord på 126 mord i det arabiske samfund i Israel
Næste artikelDansk-israelsk ur specialist fik Jaffas historiske klokketårn til at ringe 2022 ind
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise