Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Iransk general opfordrer til udslettelse af Israel

General Abolfazl Shekarchi understreger at det iranske regime står fast på at udslette Israel. (Foto: Skærmdump)
– Når det gælder udslettelse af Israel, viger vi ikke én tomme, siger iransk general.

Talsmand for den islamiske republik Irans væbnede styrker, general Abolfazl Shekarchi, gør det klart i interview med regimekontrolleret medie at Iran står fast i spørgsmålet om total udslettelse af Israel.

– Vi giver os ikke i spørgsmålet om udslettelse af Israel, vi viger ikke én millimeter. Vi vil udslette zionismen fra verden, understreger Shekarchi til nyhedsbureauet.

Det er ikke første gang Shekarchi truer med at udslette Israel. Tidligere har han sagt at Iran kan «utslette Haifa og Tel Aviv i løbet af kort tid».

Her tidligere udtalelse:

Generalens udtalelse om at begå folkemord kom blot få dage før de igangværende atomforhandlinger mellem Iran og flere verdensmagter startede i Schweitz. USA og andre verdensmagter vil lette økonomiske sanktioner mod Iran i bytte for midlertidige begrænsninger af det iranske atomprogram.

Israel og andre lande mener at Iran har planer om at udvikle atomvåben. USA har klassificeret det iranske regime som verdens værste statssponsor af terror og den største statssponsor af antisemitisme.

Sheina Vojoudi, en iransk dissident, der flygtede fra Iran og i dag bor i Tyskland, siger til Jerusalem Post at en normal iransk regering, som var valgt af det iranske folk, ville have normaliseret forholdet til Israel.

– Vi kunne have indgået gode aftaler til gavn for begge nationer. Israelsk vandteknologi kunne have hjulpet os med at løse vandmanglen i Iran. I stedet for at løse den slags problemer, planlægger den iranske republik hvordan de kan udslette Israel, samtidig med at de skyder folk som beder om vand, siger han.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem