Iransk general opfordrer til udslettelse af Israel

– Når det gælder udslettelse af Israel, viger vi ikke én tomme, siger iransk general.
General Abolfazl Shekarchi understreger at det iranske regime står fast på at udslette Israel. (Foto: Skærmdump)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Talsmand for den islamiske republik Irans væbnede styrker, general Abolfazl Shekarchi, gør det klart i interview med regimekontrolleret medie at Iran står fast i spørgsmålet om total udslettelse af Israel.

– Vi giver os ikke i spørgsmålet om udslettelse af Israel, vi viger ikke én millimeter. Vi vil udslette zionismen fra verden, understreger Shekarchi til nyhedsbureauet.

Det er ikke første gang Shekarchi truer med at udslette Israel. Tidligere har han sagt at Iran kan «utslette Haifa og Tel Aviv i løbet af kort tid».

Her tidligere udtalelse:

Generalens udtalelse om at begå folkemord kom blot få dage før de igangværende atomforhandlinger mellem Iran og flere verdensmagter startede i Schweitz. USA og andre verdensmagter vil lette økonomiske sanktioner mod Iran i bytte for midlertidige begrænsninger af det iranske atomprogram.

Israel og andre lande mener at Iran har planer om at udvikle atomvåben. USA har klassificeret det iranske regime som verdens værste statssponsor af terror og den største statssponsor af antisemitisme.

Sheina Vojoudi, en iransk dissident, der flygtede fra Iran og i dag bor i Tyskland, siger til Jerusalem Post at en normal iransk regering, som var valgt af det iranske folk, ville have normaliseret forholdet til Israel.

– Vi kunne have indgået gode aftaler til gavn for begge nationer. Israelsk vandteknologi kunne have hjulpet os med at løse vandmanglen i Iran. I stedet for at løse den slags problemer, planlægger den iranske republik hvordan de kan udslette Israel, samtidig med at de skyder folk som beder om vand, siger han.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikel– Det her øjeblik vil jeg aldrig glemme
Næste artikelIsraels FN-ambassadør: – FN forsøger at slette jødisk historie i arabiske lande
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise