– Iran angreb datasystemerne i Israels vandforsyning

Angrebet blev stoppet, rapporterer israelske myndigheder.

Vandhane. (Illustrationfoto: p_a_h, flickr.com)

-I slutningen af ​​april stod Iran bag et cyberangreb på Israels vandforsyningsinfrastruktur, sagde reporter Trey Yingst til Fox News torsdag den 7. maj.

Iranere skal have brugt amerikanske servere i angrebet.

-Israelske netsikkerhedseksperter bad alle vandanlæg om at ændre deres adgangskoder og tage skridt for at forhindre overtrædelse af data. Nogle anlæg blev også bedt om at gå offline, skriver Yediot Aharonoth.

-Vi har ikke rapporter om skade i forbindelse med hændelsen, kommenterer Daniel Lacker, som leder vandmyndighedens datasikkerhedsudvæksling.

Tidligere artikelBestil bogen som afslører hvad mere end noget andet har hindret fred
Næste artikel– Netanyahu må invitere Abbas til forhandlinger før han kan annektere
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.