Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Stoltenberg: – Bekymret over Irans destabiliserende aktiviteter

Den israelske præsident Reuven Rivlin mødtes med NATO's generalsekretær Jens Stoltenberg tirsdag den 21. juni 2016. (Foto: NATO)
NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg siger at Iran skal afstå fra mere vold og provokation.

-I flere år har vores allierede udtrykt usikkerhed omkring Irans destabiliserende aktiviteter i Mellemøsten. Vi er enige om, at Iran aldrig må udvikle atomvåben, vi deler bekymring for Irans missiltest, og vi er forenede i at fordømme Irans støtte til forskellige terrorgrupper, sagde NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg under en pressekonference den 6. januar. Han understregede, at Iran skal afstå fra mere vold og provokation.

Overfor NRK kommenterede Stoltenberg USA’s målrettede drab på den iranske general Qasem Soleimani.

-Denne beslutning blev truffet af USA. Den blev hverken taget af den internationale koalition eller NATO. Men alle allierede er bekymrede over Irans destabiliserende aktiviteter i regionen, deres støtte til forskellige terrororganisationer og deres nylige angreb mod civile energistrukturer i Saudi-Arabien eller koalitionsbaser der er vigtige for at bekæmpe international terrorisme, sagde Stoltenberg.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem