Stoltenberg: – Bekymret over Irans destabiliserende aktiviteter

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg siger at Iran skal afstå fra mere vold og provokation.

Den israelske præsident Reuven Rivlin mødtes med NATO's generalsekretær Jens Stoltenberg tirsdag den 21. juni 2016. (Foto: NATO)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

-I flere år har vores allierede udtrykt usikkerhed omkring Irans destabiliserende aktiviteter i Mellemøsten. Vi er enige om, at Iran aldrig må udvikle atomvåben, vi deler bekymring for Irans missiltest, og vi er forenede i at fordømme Irans støtte til forskellige terrorgrupper, sagde NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg under en pressekonference den 6. januar. Han understregede, at Iran skal afstå fra mere vold og provokation.

Overfor NRK kommenterede Stoltenberg USA’s målrettede drab på den iranske general Qasem Soleimani.

-Denne beslutning blev truffet af USA. Den blev hverken taget af den internationale koalition eller NATO. Men alle allierede er bekymrede over Irans destabiliserende aktiviteter i regionen, deres støtte til forskellige terrororganisationer og deres nylige angreb mod civile energistrukturer i Saudi-Arabien eller koalitionsbaser der er vigtige for at bekæmpe international terrorisme, sagde Stoltenberg.

Tidligere artikelArabiske lande rasende på Hamas
Næste artikelAuschwitz nåede ny rekord i 2019 med over 2 millioner besøgende
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.