Iransk top general: At ødelægge Israel er nu “et opnåeligt mål”

-Dette farlige regime skal slettes fra landkortet, og det er ikke længere en drøm, det er et opnåeligt mål, sagde general Hossein Salami.
Hossein Salami. (Foto: Khamene.ir, Wikimedia Commons)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Den islamiske revolutionsgarde, Irans elitestyrker, afholdt en konference mandag den 30. september. Trusler mod Israel bragt af generalmajor Hossein Salami er gengivet af flere iranske nyhedsbureauer og medier.

“Det er lykkedes os at skaffe kapacitet til at ødelægge det bedrageriske zionistiske regime,” sagde Salami.

“Dette farlige regime skal slettes fra landkortet, og det er ikke længere en drøm, det er et opnåeligt mål,” sagde han også.

”Hvis Israel angriber Iran, bliver de nødt til at samle stumperne af Tel Aviv op fra Middelhavet,” truede Abbas Nilfoushan, en anden højtstående officer i den islamiske revolutionsgarde, for et par dage siden.

-Iran har omgivet Israel på alle fire sider. Intet bliver tilbage af Israel, sagde han.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelHer er ti gode grunde til at blive MIFF medlem
Næste artikelRinas mordere er fanget
Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen indlæg at vise