Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Vestlige diplomater: – Israelsk F-35 ramte iranske raketter i Irak

Benjamin Netanyahu foran et af Israels F-35 jægerfly på flyvebasen Netavim. Israel får 50 tilsvarende fly inden 2024. (Foto: GPO)
I løbet af den sidste måned har Israel ramt iranske våbenlagre i Irak to gange.

Ifølge “vestlige diplomatiske kilder” har et israelsk F-35 jagerfly angiveligt angrebet en iransk raketoplagring nordøst for Bagdad d. 19 juli, skriver avisen Asharq Al-Awsat.

Et andet angreb skal have været udført i søndags, denne gang også mod Ashraf-basen i Irak. – Angrebet ramte iranske “rådgivere” og en last med ballistiske missiler, der for nylig var ankommet fra Iran, sagde de anonyme kilder til den arabisksprogede avis i London.

I de senere år har det israelske luftvåben gennemført et stort antal bombeangreb for at stoppe Irans militære opbygning i Syrien.

Det er første gang der frigives rapporter om israelske bombeangreb på iranske mål i Irak. Israelske myndigheder har ikke kommenteret rapporterne om angrebene, skriver Jerusalem Post.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem