Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Den amerikanske regering har besluttet at genindføre de sanktioner mod Teheran, som blev fjernet ved "atomaftalen" i 2015. Sanktionerne er et led i Washingtons forsøg på at bremse Irans missil- og atomprogrammer og mindske dets indflydelse i Mellemøsten. Billedet: USA's præsident, Donald Trump, underskriver et "executive order", som genindfører udvalgte sanktioner - i Bedminster, New Jersey, den 6. august 2018.

Den amerikanske regering har besluttet at genindføre de sanktioner mod Teheran, som blev fjernet ved “atomaftalen” i 2015. Sanktionerne er et led i Washingtons forsøg på at bremse Irans missil- og atomprogrammer og mindske dets indflydelse i Mellemøsten. Billedet: USA’s præsident, Donald Trump, underskriver et “executive order”, som genindfører udvalgte sanktioner – i Bedminster, New Jersey, den 6. august 2018. (Official White House Photo by Shealah Craighead udgivet på https://blogs.state.gov/stories/2018/08/06/en/reimposing-sanctions-iran “DIPNOTE – U.S. Department of State Official Blog)