Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

En hilsen fra Israel #GC4I2018

Strategic Affairs Minister Gilad Erdan præsenterer hadenetværket mod Israel - med BDS i fremtrædende rolle
Strategic Affairs Minister Gilad Erdan præsenterer den 19. juni 2018 hadenetværket mod Israel - med BDS i fremtrædende rolle
Vi har været i Jerusalem til konferencen, hvor kortlæningen af hadenetværket mod Israel blev præsenteret offentligt for første gang ved åbningsmiddagen i tirsdags.
Som I måske har læst (World Israel News; Legal Insurrection) har Israels Strategic Affairs Minister, Gilad Erdan, offentliggjort en detaljeret kortlægning af et vigtigt hadenetværk mod Israel – et netværk hvor BDS indtager en fremtrædende rolle (Boycott Divest Sanction). Conrad Myrland (leder af MIFF – og bestyrelsesformand for MIFF Danmark) og jeg har været i Jerusalem til konferencen, hvor den dramatiske grafik blev præsenteret offentligt for første gang ved åbningsmiddagen i tirsdags (19. juni).
Konferencen er nu afsluttet … og arbejdet begynder først for alvor nu. Jeg vil bl.a. i løbet af de kommende dage og uger fortælle nærmere om konferencens målgruppe – forklare betegnelsen gc4i2018 (som man kan søge på fx på Facebook og Twitter) – og sige lidt om ministeriets rolle som som støtte til organisationer såsom MIFF og MIFF Danmark, ikke mindst som medhjælper til, at vi danner effektive netværk – kærlighedsnetværk til Israel.
Vi fik utrolig mange gode informationer, forbindelser, og ideer, som MIFF og MIFF Danmark kommer til at nyde godt af. Og der var adskillige deltagere, som var meget interesseret i Conrads præsentation af MIFFs arbejde.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem