En hilsen fra Israel #GC4I2018

Vi har været i Jerusalem til konferencen, hvor kortlæningen af hadenetværket mod Israel blev præsenteret offentligt for første gang ved åbningsmiddagen i tirsdags.

Strategic Affairs Minister Gilad Erdan præsenterer hadenetværket mod Israel - med BDS i fremtrædende rolle
Strategic Affairs Minister Gilad Erdan præsenterer den 19. juni 2018 hadenetværket mod Israel - med BDS i fremtrædende rolle
De sidste ti år er MIFF i Norge vokset fra under 2.000 til næsten 11.000 medlemmer. Såfremt Israel-vennerne i Danmark samler sig på samme måde, kan vi opbygge en organisation, som ikke mindst via hjemmeside og sociale medier afslører løgn og dæmonisering, bringer sidste nyt om Israel og giver israelske perspektiver.
Bliv medlem af MIFF Danmark nu
Som I måske har læst (World Israel News; Legal Insurrection) har Israels Strategic Affairs Minister, Gilad Erdan, offentliggjort en detaljeret kortlægning af et vigtigt hadenetværk mod Israel – et netværk hvor BDS indtager en fremtrædende rolle (Boycott Divest Sanction). Conrad Myrland (leder af MIFF – og bestyrelsesformand for MIFF Danmark) og jeg har været i Jerusalem til konferencen, hvor den dramatiske grafik blev præsenteret offentligt for første gang ved åbningsmiddagen i tirsdags (19. juni).
Konferencen er nu afsluttet … og arbejdet begynder først for alvor nu. Jeg vil bl.a. i løbet af de kommende dage og uger fortælle nærmere om konferencens målgruppe – forklare betegnelsen gc4i2018 (som man kan søge på fx på Facebook og Twitter) – og sige lidt om ministeriets rolle som som støtte til organisationer såsom MIFF og MIFF Danmark, ikke mindst som medhjælper til, at vi danner effektive netværk – kærlighedsnetværk til Israel.
Vi fik utrolig mange gode informationer, forbindelser, og ideer, som MIFF og MIFF Danmark kommer til at nyde godt af. Og der var adskillige deltagere, som var meget interesseret i Conrads præsentation af MIFFs arbejde.
DEL
Tidligere artikelMIFF Danmark søger Internetjournalist
Næste artikelProgramerklæringen for MIFF Danmark
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Dina Grossman (f. 1948 i USA) er frivillig daglig leder og redaktør for MIFF. Pensioneret fra bl.a. stillinger som lærer, forsker, forfatter, IT-specialist. Dina har valgt at bo i Danmark siden 1978 og har dobbelt statsborgerskab. Hun har bidt mærke i, at der næsten hele tiden spredes giftige halvsandheder og hele løgne om Israel, som er fordummende og had-fremmende. Hun kan ikke ha' det!