At vinde hjerter og sind for Israel – David Weinbergs tale om Israels indre og ydre styrke … og hvad vi kan gøre bedre som Israel-venner.

David Weinberger talte til MIFF Oslo den 28. august … Her på siden deler vi præsentationen (ca 45 minutter). Selv hvis du har hørt ham i Århus den 27., eller hører ham i aften (29. august) i København, er det værd at opleve videoen.

David M. Weinberg (Kilde: cja)
Dit medlemskab muliggør, at MIFF kan gøre meget mere for at afsløre løgn og dæmonisering, bringe sidste nyt om Israel og give israelske perspektiver i Danmark. 
Bliv medlem af MIFF nu

Klik her for ca  50 minutters vitamin-indsprøjtning!

Foredraget starter med en analyse af Israels indre og ydre styrke – og de trusler, som er aktuelle.

Omkring det 30. minut i videoen præsenteres der nogle meget bekymrende overbevisninger hos en stor andel af den offentlige “elite” – forskere, politikere, top embedsmænd, journalister og readktører. Fra omkring minut 32 gennemgås ideer om hvordan vi kan modarbejde disse overbevisninger.

DEL
Tidligere artikelHvad vil alle andre end Israel gøre … ?
Næste artikelKæmper for den gode sag i Europa
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Dina Grossman (f. 1948 i USA) er frivillig daglig leder og redaktør for MIFF. Pensioneret fra bl.a. stillinger som lærer, forsker, forfatter, IT-specialist. Dina har valgt at bo i Danmark siden 1978 og har dobbelt statsborgerskab. Hun har bidt mærke i, at der næsten hele tiden spredes giftige halvsandheder og hele løgne om Israel, som er fordummende og had-fremmende. Hun kan ikke ha' det!