Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

IDF planlægger stor krigsøvelse

Golanibrigade under øvelse i det nordlige Israel. (Foto: IDF)
Gennemføres for at forbedre det israelske forsvares beredskab og kampevne.

Det israelske forsvar siger de planlægger gennemførelse af stor militærøvelse til sommer som skal simulere krig på flere fronter, skriver Israel Hayom.

– Strukturen på øvelserne, som i skrivende stund forberedes, vil omfatte scenarier på flere fronter både i nord og i syd, siger det israelske forsvar i udtalelse.

Datoen for øvelsen er fortsat under overvejelse. Corona-begrænsninger er en stor udfordring for planlægningen. IDF siger formålet med den enorme øvelse er «at forbedre IDFs beredskab og kampevne».

Værnepligtige og reserveenheder fra hver regional kommando, gren og direktorat vil deltage i øvelsen, som vil foregå «i luften, til søs og til lands». Øvelserne vil blive observeret og evalueret af regeringen og forsvarsministeriet.

– Øvelserne vil simulere storstilede koordinerede landmanøvrer bag fjendens linjer, baseret på generalstabens kapacitet, samt specialstyrkernes operationer, siger IDF.

I tidligere øvelser har militæret testet sin evne til at håndtere en kidnapning på Vestbredden (Judæa og Samaria), en krig mod Hizbollah i det nordlige Israel, modvirke et massivt cyberangreb og håndtere maritime trusler i nord.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!