Search
Den israelske hærs nye "spøgelsesenhed" er tværfaglig og er en del af IDF's nye strategi. (Foto: Skærmdump, idf.il)

IDFs nye ‘spøgelsesenhed’ har afsluttet sit træningsforløb

Ifølge IDF samler den nye tværfaglige eliteenhed flere militære grene - eksempelvis efterretning, luftforsvar, cyberforsvar og telekommunikation.

Den israelske hærs nye eliteenhed har netop afsluttet sit træningsforløb og deltaget i en øvelse for IDF’s generalstab. Dermed har IDF taget et stort skridt i gennemførelsen af ​​en ny flerårig plan. Det skriver avisen the Algemeiner.

I en erklæring udtalte IDF at den nye tværfaglige eliteenhed samler flere militære grene i en operationel enhed – eksempelvis efterretning, luftforsvar, cyberforsvar og telekommunikation.

Enheden demonstrerede sine evner under øvelsen hvor den angreb mål med ammunition og benyttede sig af helt ny-udviklede taktikker med jordstyrker som dirigerer luftangreb i realtid.

Enheden benyttede sig af jagerfly, helikopter-eskadroner, droner, pansrede styrker, artilleri- og ingeniørstyrker.

Den nye eliteenhed kan kæmpe ved enhver front og i et ethvert terræn, samtidig med den lokaliserer og nedkæmper fjenden.

– Det seneste år har vi lavet et stort arbejde for at sikre, at enheden kan udføre sine missioner. Øvelsen er en betydelig milepæl i vores arbejde for at sikre enhedens drift. Øvelsen markerer vores fremskridt i udviklingen af ​​innovative kampevner og metoder, kombineret med jord, luft, efterretnings- og telekommunikationsstyrker, siger brigadegeneral Yaron Finkelman som har enheden i sin militær division.

– Luftforsvaret er en del af den tværfaglige enhed og er en integreret del af styrkeopbygningen. Enheden kombinerer luftstyrker, droneoperatører og særlige luftforsvarsstyrker sammen med førende eskadriller. De repræsenterer de forskellige evner som luftforsvaret besidder. De tværfaglige evner er afgørende ved kampe i byer. IDF forventer at skulle håndtere operationer i byer i fremtiden, siger brigadegeneral Noam Rif.

Se IDF’s nye eliteenhed i aktion her:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp