Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

19 palæstinensere arresteret af IDF

Israelske soldater uden for Al-Arroub flygtningelejren uden for Hebron natten til 28. oktober. (Foto: IDF)
Mistænkt for at kaste sten og brandbomber mod israelske biler.

De israelske forsvarsstyrker foretog arrestationer flere steder på Vestbredden sent søndag aften og tidligt mandag morgen. I alt 19 palæstinensere blev arresteret af de israelske styrker, skriver Times of Israel.

De arresterede mistænkes for at have deltaget i voldelige oprør i de seneste uger. Nogle er ifølge forsvaret også mistænkt for terrorrelaterede aktiviteter.

Tretten palæstinensere blev arresteret i en større kampagne mod flygtningelejren Al-Arroub uden for Hebron. Anholdelserne finder sted efter flere episoder, hvor sten og brandbomber er blevet kastet mod israelske biler på hovedvejen Rute 60.

“I løbet af de sidste par uger har vores patruljer forsøgt at stoppe daglige forsøg på at angribe pendlere på rute 60, som en del af deres bestræbelser på at beskytte beboere i Etzion-blokken,” siger forsvaret i erklæringen.

I forbindelse med arrestationerne i Al-Arroub fandt IDF også en M16-rifle og ammunition.

I Jordan-dalen blev seks palæstinensere arresteret i endnu et angreb. De seks er mistænkt for flere forhold, herunder for at have deltaget i voldelige oprør, kaste sten og for at være involveret i terrorrelaterede aktiviteter.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem