Advarer Israels fjender: – Test os Ikke

Benjamin Netanyahu overværede militærøvelsen med IDF-chef Aviv Kochavi. (Foto: Amos Ben-Gershom/GPO)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Israel har kapacitet til at forårsage enorme ødelæggelser. Derfor bør vores fjender ikke teste os. Det sagde Israels statsminister Benjamin Netanyahu under en stor militærøvelse i den nordlige del af landet onsdag, skriver avisen Jerusalem Post.

– Jeg er meget imponeret over at se forbedringen i IDFs beredskab, holdningerne til soldaterne og officere og specielt IDFs styrke, sagde Netanyahu, som fulgte den store øvelse sammen med IDF-chef Aviv Kochavi.

I oktober sidste år kom det israelske forsvars Ombudsmand, generalmajor Yitzhak Brick, med en rapport som hævdede at militærets beredskab var svækket. Under militærøvelsen onsdag sagde Netanyahu, som også er fungerende forsvarsminister, at forsvarets beredskab var forbedret.

– Jeg hører vores naboer i nord, syd og øst truer med at udslette os. Jeg siger til vores fjender: IDF har slagkraft til at forårsage store ødelæggelser – test os ikke, var Netanyahus klare advarsel til Iran, Hizbollah, Hamas og andre.

Der er øget bekymring blandt israelsk og vestlig etterretning om at Iran kan initiere handlinger mod Israel for at eskalere konflikten med USA. Det håber Iran vil tvinge den amerikanske ledelse til at forhandle med dem.

Jægerfly, helikopter, fragtfly, droner, luftforsvar og landstyrker har deltaget i øvelsen, som har varet siden søndag. I øvelsen har forsvaret simuleret kamphandlinger samtidig i Gaza, Syrien og Libanon.

F- 35 var blandt jægerflyene som deltog i den store militærøvelse, som varede fire dage (Foto: IDF talsmand)
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)