For 60 år siden blev Adolf Eichmann fanget af Mossad i Argentina

Den 11. maj var det 60 år siden "arkitekten" bag Holocaust blev fanget og senere bragt til Jerusalem for at stå til ansvar for sine forbrydelser mod det jødiske folk.
Den 11. maj er det 60 år siden "arkitekten" bag Holocaust mod det jødiske folk, Adolf Eichmann blev fanget af Mossad i Argentina og bragt til Israel for at stå til regnskab for sine forbrydelser. På billedet ses Eichmann under restsagen mod ham i Jerusalem. (Foto: @dannydanon)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Mandag den 11. maj var det 60 år siden “arkitekten” bag Holocaust mod det jødiske folk, Adolf Eichmann blev fanget i Argentina af den israelske efterretningstjeneste, Mossad, skriver The Algemeiner.

Eichmann var “mesterhjernen” bag mordet på seks millioner jøder under Holocaust.

Han blev bragt til Israel, fundet skyldig i krigsforbrydelser mod menneskeheden og henrettet.

Årsdagen blev blandt andet markeret med nedenstående tweets:

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelIsraelsk soldat dræbt af stenkaster
Næste artikelSe MIFFs faktatjek på LOs 1. maj appel
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise