Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Premier League-stjerner forenet i stærk Holocaust-video

Liverpools træner Jörgen Klopp er en af de mange Premier League-profiler som er med i den stærke Holocaust-video. (Foto: Skærmdump)
Profiler som Jürgen Klopp, Virgil van Dijk og Harry Kane advarer mod ligegyldighed.

I forbindelse med den internationale Auschwitz-dag (Holocaust-dag) den 27. januar har flere store Premier League-profiler bidraget til en to-minutters video. Beskeden i videoen er rettet mod dem der blot ser på når nogen bliver udsat for had og krænkelser. Billeder og lyd fra Holocaust forstærker budskabet i videoen.

-I dag på den internationale Holocaust-dag må vi huske at når vi ser racisme, antisemitisme, diskrimination eller had, uanset hvor lille og tilsyneladende ubetydelig det kan virke, så kan vi ikke bare stå og se på. Sammen må vi stå op mod det, siger de mange fodboldprofiler i videoen.

Der har været en stigning i racistiske hændelser på fodboldstadioner i de seneste måneder og initiativtagerne bag projektet siger videoen adresserer “de gode mennesker som blot står ser på uden at gøre noget ved det”.

Kaptajnerne for det engelske herre- og kvindelandshold Harry Kane og Steph Houghton er blandt dem som bidrager. Virgil van Dijk, Willian, Callum Hudson-Odoi, James Maddison samt lederne Frank Lampard og Jürgen Klopp, skriver Jewish News, en af ​​initiativtagerne bag projektet.

Andre fodboldprofiler i videoen inkluderer Fran Kirby, Fikayo Tomori, Eric Dier, Harry Winks, Jesse Lingard, Leah Williamson, Lukasz Fabianski, Mark Noble, Gary Cahill, Christian Benteke, Lewis Dunk, Glenn Murray, Will Hughes, Nathaniel Chalobah, Phil Jagielka, Gary Lineker og manager Roy Hodgson.

Det er første gang så mange fodboldprofiler er kommet sammen for at støtte et sådant initiativ forud for den internationale Holocaust-dag. Videoen blev vist på en stor skærm på stadioner over hele England.

Se videoen her:Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem