Knesset-medlem Moshe Ya'alon. (Foto: Wikimedia Commons)

– Hizbollah er ansvarlig for Beirut-eksplosionen

- Hizbollah er ansvarlig for den kraftige eksplosion i Beirut, siger Moshe Ya'alon, Israels tidligere forsvarsminister og forsvarschef, til den saudi-arabiske hjemmeside Elaph.

Ifølge Israels tidligere forsvarsminister og forsvarschef Moshe Ya’alon, skete eksplosionen efter der opstod en ildebrand i terrororganisationen Hizbollahs våbenlager. Som en konsekvens fik flammerne fat i ammoniumnitraten som lå opbevaret i nærheden.

– Libanon er ikke en uafhængig stat – landet er taget som gidsel af Hizbollah, siger Ya’alon.

Hizbollah-leder Hassan Nasrallah hævdede i sidste uge at Hizbollah ikke kendte til lageret med ammoniumnitrat. Det afvises af Ya’alon, som siger at Hizbollah vidste at det højeksplosive materiale blev opbevaret i havnen som er under terrororganisationens kontrol.

Læs MIFFs artikler om Hizbollah her.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp