Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Hizbollahs nye missil er ‘i stand til at ødelægge alle militære slagskibe’

Hizbollah viser styrke under en parade. Terrorgruppen har titusenvis av soldater og over 100.000 raketter. (Foto: YouTube)
Hizbollah viser styrke under en parade. Terrorgruppen får mye av inntektene sine fra ulovlig virksomhet. (Foto: YouTube)
"Vores nye missil er i stand til at ødelægge alle militære slagskibe og dræbe alle, der er om bord," skrev Hizbollah-aktivist på Twitter.

En Hizbollah-tilknyttet twitterkonto postede søndag, et foto af terrororganisationens nye missil, som angiveligt er i stand til at ødelægge alle typer militære slagskibe, skriver Jerusalem Post.

“Vores nye missil er i stand til at ødelægge alle militære slagskibe, dræbe alle, der er om bord,” skrev Hizbollah-aktivisten, der ofte poster fotos af medlemmerne fra Den Sydlibanesiske Hær (SLA) og deres familier, der er flyttet til Israel, og meddelte, at de skal stilles for retten.

https://twitter.com/South_thaer/status/1173209632363503617?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1173209632363503617&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.jpost.com%2FMiddle-East%2FHezbollahs-new-missile-capable-of-destroying-all-military-battleships-601750

I august postede Hizbollah optagelser og billeder af det anti-skibs missil, der ramte INS Hanit under Anden Libanon-krigen i 2006, hvor fire israelske soldater belv dræbt i et af de mest markante angreb mod IDF i krigen, tilføjer Jerusalem Post.

I en dokumentaren #Army_To_Be_Drowned, vist på Hizbollahs al-Manar TV-kanal, der markerer krigen, udsendte gruppen rekognoseringsoptagelser af skibet fra den libanesiske kystlinje, forberedelser til lanceringen af ​​missilet, operationrummet, hvorfra angrebet blev styret samt natoptagelser som viste, hvad det kinesiskfremstillede C-802-anti-skibsmissil kan.

Ifølge al-Manar sagde Hizbollahs flåde-kommandant “Hajj Jalal”, at missilet blev sendt fra Beirut-forstaden Ouzai, efter at “den zionistiske fjende havde optrappet sine angreb mod forskellige libanesiske områder.”

Jalal tilføjede, at Hizbollahs ledelse havde forsinket operationen i flere timer, de ”kunne have ramt Israels krigsskib SAAR-5 i krigen i 2006, før den gik ind i Libanons internationale farvande,”.

Du kan læse flere MIFF artikler om Hizbollah og truslen mod Israel her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem