Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Hizbollahs nye missil er ‘i stand til at ødelægge alle militære slagskibe’

Hizbollah viser styrke under en parade. Terrorgruppen har titusenvis av soldater og over 100.000 raketter. (Foto: YouTube)
Hizbollah viser styrke under en parade. Terrorgruppen får mye av inntektene sine fra ulovlig virksomhet. (Foto: YouTube)
"Vores nye missil er i stand til at ødelægge alle militære slagskibe og dræbe alle, der er om bord," skrev Hizbollah-aktivist på Twitter.

En Hizbollah-tilknyttet twitterkonto postede søndag, et foto af terrororganisationens nye missil, som angiveligt er i stand til at ødelægge alle typer militære slagskibe, skriver Jerusalem Post.

“Vores nye missil er i stand til at ødelægge alle militære slagskibe, dræbe alle, der er om bord,” skrev Hizbollah-aktivisten, der ofte poster fotos af medlemmerne fra Den Sydlibanesiske Hær (SLA) og deres familier, der er flyttet til Israel, og meddelte, at de skal stilles for retten.

https://twitter.com/South_thaer/status/1173209632363503617?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1173209632363503617&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.jpost.com%2FMiddle-East%2FHezbollahs-new-missile-capable-of-destroying-all-military-battleships-601750

I august postede Hizbollah optagelser og billeder af det anti-skibs missil, der ramte INS Hanit under Anden Libanon-krigen i 2006, hvor fire israelske soldater belv dræbt i et af de mest markante angreb mod IDF i krigen, tilføjer Jerusalem Post.

I en dokumentaren #Army_To_Be_Drowned, vist på Hizbollahs al-Manar TV-kanal, der markerer krigen, udsendte gruppen rekognoseringsoptagelser af skibet fra den libanesiske kystlinje, forberedelser til lanceringen af ​​missilet, operationrummet, hvorfra angrebet blev styret samt natoptagelser som viste, hvad det kinesiskfremstillede C-802-anti-skibsmissil kan.

Ifølge al-Manar sagde Hizbollahs flåde-kommandant “Hajj Jalal”, at missilet blev sendt fra Beirut-forstaden Ouzai, efter at “den zionistiske fjende havde optrappet sine angreb mod forskellige libanesiske områder.”

Jalal tilføjede, at Hizbollahs ledelse havde forsinket operationen i flere timer, de ”kunne have ramt Israels krigsskib SAAR-5 i krigen i 2006, før den gik ind i Libanons internationale farvande,”.

Du kan læse flere MIFF artikler om Hizbollah og truslen mod Israel her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem