Terrororganisationen Hamas’ parlamentsmedlem Mushir Al-Masri' trusler mod Israel under optog 19. juni sendt på Al-Aqsa TV. (Foto: Skærmdump, MEMRI).

Hamas: – Vi er klar med vores våben, raketter og selvmordsangreb

- Vi har vores våben klar i vores hænder og vi står fast i vores beslutning, siger terrororganisationen Hamas' parlamentsmedlem Mushir Al-Masri.

Terrororganisationen Hamas’ parlamentsmedlem Mushir Al-Masri kom med trusler mod Israel under optog den 19. juni sendt på Al-Aqsa TV (Hamas TV-kanal i Gaza), skriver Middle East Media Research Institute (MEMRI).

I videoklippet sagde Al-Masri blandt andet at de israelske ledere Benjamin Netanyahu og Benny Gantz bedrager sig selv hvis de tror ​​at Hamas vil forblive tavs, mens de forsøger at “gennemføre århundredets aftale [Trumps fredsplan], annektere Vestbredden og jødeliggøre Jerusalem. Vi er klar med vores våben [og] vores raketter. Vi er klar til at sprænge busser i luften [og] gennemføre martyroperationer [selvmordsangreb]. Vores folk er klar til en magtfuld revolution mod okkupanten.”


– Åh fjender, Netanyahu og Gantz med den forbandede Trump bag jer, hvis I tror, ​​at I kan gennemføre århundredets aftale, annektere Vestbredden, jødeliggøre Jerusalem og slippe afsted med det, mens vi forbliver stille – så bedrager I jer selv! Vi har vores våben klar i vores hænder og vi står fast i vores beslutning. Vi er klar med vores våben. Vi er klar med vores raketter. Vi er klar til at sprænge busser i luften. Vi er klar til at udføre martyroperationer. Vores folk er klar til en magtfuld revolution mod okkupanten.
Allah Akbar – Allah være lovet!, sagde Al-Masri.

Se videoklippet her:


Læs flere af MIFFs artikler om terrororganisationen Hamas her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp