Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Hamas: – Vi er klar med vores våben, raketter og selvmordsangreb

Terrororganisationen Hamas’ parlamentsmedlem Mushir Al-Masri' trusler mod Israel under optog 19. juni sendt på Al-Aqsa TV. (Foto: Skærmdump, MEMRI).
- Vi har vores våben klar i vores hænder og vi står fast i vores beslutning, siger terrororganisationen Hamas' parlamentsmedlem Mushir Al-Masri.

Terrororganisationen Hamas’ parlamentsmedlem Mushir Al-Masri kom med trusler mod Israel under optog den 19. juni sendt på Al-Aqsa TV (Hamas TV-kanal i Gaza), skriver Middle East Media Research Institute (MEMRI).

I videoklippet sagde Al-Masri blandt andet at de israelske ledere Benjamin Netanyahu og Benny Gantz bedrager sig selv hvis de tror ​​at Hamas vil forblive tavs, mens de forsøger at “gennemføre århundredets aftale [Trumps fredsplan], annektere Vestbredden og jødeliggøre Jerusalem. Vi er klar med vores våben [og] vores raketter. Vi er klar til at sprænge busser i luften [og] gennemføre martyroperationer [selvmordsangreb]. Vores folk er klar til en magtfuld revolution mod okkupanten.”


– Åh fjender, Netanyahu og Gantz med den forbandede Trump bag jer, hvis I tror, ​​at I kan gennemføre århundredets aftale, annektere Vestbredden, jødeliggøre Jerusalem og slippe afsted med det, mens vi forbliver stille – så bedrager I jer selv! Vi har vores våben klar i vores hænder og vi står fast i vores beslutning. Vi er klar med vores våben. Vi er klar med vores raketter. Vi er klar til at sprænge busser i luften. Vi er klar til at udføre martyroperationer. Vores folk er klar til en magtfuld revolution mod okkupanten.
Allah Akbar – Allah være lovet!, sagde Al-Masri.

Se videoklippet her:


Læs flere af MIFFs artikler om terrororganisationen Hamas her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem