Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Israel har lukket 30 BDS fundraising konti efter afsløring af terrorforbindelser

BDS-tilhengere demonstrerer i Washington DC. (Illustrasjonsfoto: Stephen Melkisethian / Flickr.com / CC)
BDS-tilhængere demonstrerer i Washington DC. (Illustrationsfoto: Stephen Melkisethian / Flickr.com / CC)
Ministeriet for strategiske anliggender har helt ubemærket rettet sin opmærksomhed mod finansieringen af anti-israelske grupper. Ministeriet har afsløret forbindelser til Hamas, Islamisk Jihad og PFLP.

Israel har ubemærket gennemført en toårig økonomisk kampagne mod organisationer, som vil have indført boykot mod den jødisk stat, skriver Times of Israel. Israels kampagne har afsløret organisationernes forbindelser til terrorgrupper, hvilket har ført til lukning af snesevis af fundraising-konti, udtalte ministeriet for strategiske anliggender mandag.

Kampagnen var målrettet fundraising konti hos grupper, som vil fremme Boycott, Divestement and Sanctions (BDS) bevægelsen mod Israel, som var vært på platforme som PayPal og DonorBox.

Under ministerens ledelse advarede pro-Israel aktivister platformene om overtrædelser af deres bestemmelser om forbud mod fundraisingaktiviteter forbundet med terrororaktiviteter.

Kampagnen resulterede i at 10 konti baseret i USA og 20 i Europa blev lukket, udtalte ministeriet.

Pro-Israel aktivister involveret i kampagnen omfattede juridiske NGO’er, jødiske grupper baseret i USA og Frankrig samt journalister baseret uden for Israel, rapporterede kanal 13.

“I årevis har boykotaktivister forklædt sig som” menneskerettighedsaktivister”, de formåede at rejse flere millioner Euro fra vestlige lande og borgere, som troede, at de var med til at støtte retfærdighed og lighed. Over tid har vi afsløret, at de formodede “menneskerettigheds-NGO’er i realiteten var antisemitiske operationer med tætte bånd til terroristgrupper, hvis mål det er at ødelægge staten Israel”, udtaler ministeren for strategiske anliggender, Gilad Erdan i en erklæring.

“Vores kampagne har medført at lande og finansielle institutioner har distanceret sig fra organisationerne. Vores indsats har undergravet boykotkampagnen, hvilket har betydet, at den ikke længere har samme økonomi til at operere og at den er udelukket fra at modtage finansiel hjælp,” udtaler Erdan.

Tre konti med fordindelse til Samidouns internationale netværk af aktivister blev for nylig lukket efter det internationale nonprofit juridiske forum (The International Legal Forum) afslørede Samidouns bånd til terrorgruppen, Populær Front for befrielsen af ​​Palæstina (PFLP), udtalte ministeriet.

Den Ramallah-baserede BDS National Committee fik lukket sin crowdfunding konto på DonorBox ned efter nonprofit Shurat Hadin afslørede forbindelser til terrorgrupperne, PFLP, Hamas og Islamisk Jihad. Gruppelederen Salah Khawaja var i fængsel i flere år for terrortiltale, tilføjede ministeriet.

Al-Haq – en pro-BDS gruppe fik lukket sine kreditkortkonti på grund af forbindelse til PFLP. Organisationens leder, Shawan Jabarin, var et senior medlem af PFLP. Han har også været i fængsel i to år for terroraktivitet.

Interpal organisationens MyDonate crowdfunding konto og flere kreditkort konti blev lukket på grund af deres bånd til Hamas.

Udtalelsen kommer efter ministeriet tidligere i år udgav en rapport, hvor flere vestligt støttede palæstinensiske NGO’er, har opretholdt tætte forbindelser til nuværende og tidligere terrorister. Nogle af terroristerne bekæmper nu Israel gennem ikke-voldelige midler.

I den 79-siders rapport, med titlen “Terrorists in Suits”, peger ministeriet for strategiske anliggender på flere højtprofilerede palæstinensiske aktivister, som var tidligere eller nuværende medlemmer af Hamas eller Den Populære Front for Palæstinas Befrielse (PFLP).

Ministeriet udtalte i februarrapporten, at den havde fundet mere end 100 “forbindelser” mellem terrorgrupper og organisationer, som fremmer boykot mod Israel, “herunder beskæftigelse af 30 nuværende og tidligere terroroperativer.”

Læs MIFFs artikler om boykot mod Israel her.

Tidligere på året inviterede MIFF Shaun Sacks fra NGO Monitor til Danmark for at fortælle om mere om finansiering af NGO’er.Se eller gense Shaun Sacks foredrag på Christiansborg:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem