Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Hamas og over 100.000 uromagere planlægger at massakrere israelere i dag (14. maj 2018)

"Hamas ved at de ikke har mulighed for en krig mod Israel og at det vil blive en svidende nederlag for dem, derfor opfordrer de til disse "fredelige marcher". På engelsk, opfordrer de til fredeligt at demonstrere, på arabisk opfordrer de til massakre."

(14/05-2018) – Hamas har, i de seneste uger, udført “fredelige demonstrationer” ved grænsen mellem Gazastriben og Israel ved at kaste Molotov cocktails, ved at sende drager med hagekors og belæsset med Molotov cocktails på den anden side for at sætte afgrøder eller huse i brand, ved at brænde dæk for at lave et tykt røgslør så de kan bryde igennem og slippe civilklædte bevæbnet terrorister over på israelsk side og meget andet.

Hamas har altid sagt, at disse demonstrationer, i hvilke deltog mellem 10.000 og 30.000 mennesker inkluderede de børn der skulle i første række, kun var optakt til den store demonstration som skulle forventes den 15. maj, på Israels 70 årsdag ifølge den civilekalender (i Israel hvor man går efter den jødiske kalender, var 70-årsdagen 19. april i år).

Israels efterretningstjeneste har fået fat i oplysninger om at da USA åbner sin ambassade i Jerusalem i dag, mandag den 14. maj, så har Hamas planlagt at fremskynde sin stor demonstration.

Den “fredelige demonstration” vil samle, ifølge oplysningerne, mellem 100.000 og op til 250.000 uromagere planlægger at bryde gennem grænsen, at brænder marker og bebyggelser og at massakrere israelere som er i landsbyer eller kibbutzer i nærheden.

Hamas ved at de ikke har mulighed for en krig mod Israel og at det vil blive en svidende nederlag for dem, derfor opfordrer de til disse “fredelige marcher”. På engelsk, opfordrer de til fredeligt at demonstrere, på arabisk opfordrer de til massakre.

I de seneste uger, har Hamas derfor ikke kun opfordret til at sætte ild til marker og til at dræbe israelere, men de har også opfordret uromagere til at tilintetgøre humanitær infrastrukturer såsomt Kerem Shalom checkpoint som er det sted humanitær og medicin konvojer bruger for at køre ind til Gaza og de største oliepipelines som bruges til at give Gaza olie og energi.

Den israelske hær har udsendt en advarsel og har droppet foldere over Gaza for at opfordre araberne i ikke at deltage da dette er en afledningsmanøvre så gazaboerne ikke bemærker at Hamas er en fiasko og har forvandlet Gaza til et hul i jorden. Tidligere opfordringer og formaning til ro har dog haft yderst begrænset virkninger indtil nu.

Derudover er der blevet udfoldet et bestemt antal kampenheder ved Gaza-striben, specielle styrker og elite-snipers. Ligeledes har soldater også taget stilling i alle de byer og landsbyer i nærheden.

Nu… er der kun tilbage at vente og at se, hvad der vil ske.

Øverst på siden kan du se IDF’s advarselsvideo. (Cyril Malka)

Noter – kildehenvisninger mv. – dén her skal skrives med stort:

Genoptrykt fra http://missing.malka.link/184/hamas-over-100-000-uromagere-planlaegger-massakre/ med tilladelse af Cyril Malka … nyheder fra Israel på dansk!

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem