Jonathan Schanzer, vicepræsident for forskning ved Foundation for Defence of Democracies, her under interview med MIFF 31. januar 2022.

– Mediernes valg under Gaza-krigen var forfærdelige

Jonathan Schanzer er aktuel med ny bog om Gaza-krigen i maj 2021.

– Medierne rapporterede ikke om mange af de vigtige historier under Gaza-krigen mod Israel i maj 2021, fortæller Jonathan Schanzer, vicepræsident for forskning ved Foundation for Defence of Democracies. Schanzer er aktuel med bogen Gaza Conflict 2021: Hamas, Israel and Eleven Days of War. Han har tidligere arbejdet som analytiker i kampen mod terrorfinansiering i USAs finansministerium, i tenketanke som Washington Institute for Near East Policy og Middle East Forum. Derudover har han skrevet flere hundrede artikler om Mellemøsten samt fire bøker.

Se MIFFs interview med Schanzer, 31. januar 2022:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp