Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Hør den chokerende telefonsamtale fra Gaza

Bomb så meget I vil, siger palæstinenseren da det israelske forsvar forsøger at advare ham. (Foto: Skærmdump)
- Vi ønsker at dø så vi kan vise hvor grusomme I er, siger manden som advares om israelsk luftangreb.

Nyhedskanalen Sky News Arabia publicerede for nyligt uddrag af telefonsamtale mellem det israelske forsvar (IDF) og en indbygger på Gaza. IDF ringede til vedkommende for at advare om et forestående luftangreb.

IDF ringer og advarer civile i Gaza om forestående angreb af Hamas’ militære mål, fordi de bruges af terrorister til at angribe Israels civilbefolkning. IDF ringer til indbyggerne i Gaza for at advare dem inden angreb for at undgå civile tab.

Men ikke alle vil lytte til IDF. Under telefonsamtalen citeret af Sky News Arabia svarer palæstinenseren således på IDFs advarsel:

«Jeg kan ikke få alle ud, jeg har brug for mindst to timer på at få dem ud», siger han da han får besked om at han skal evakuere bygningen.

«Hør her, vi skal bombe bygningen», siger den israelske operatør for at få ham til at indse alvoren. Således fortsætter samtalen:

«Skal du bombe? Bomb så meget du vil.»

«Nej min bror, vi må gøre alt vi kan for at du ikke dør.»

«Vi ønsker at dø.»

«Men du har ansvar for børns liv.»

«Hvis børnene skal dø, så dør de.»

«Gud forbyde, Gud forbyde. Hvorfor vil du dø?»

«Det er sådan vi viser hvor grusomme I er.»

Hør samtalen her med engelsk oversættelse her:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem