Hør den chokerende telefonsamtale fra Gaza

- Vi ønsker at dø så vi kan vise hvor grusomme I er, siger manden som advares om israelsk luftangreb.
Bomb så meget I vil, siger palæstinenseren da det israelske forsvar forsøger at advare ham. (Foto: Skærmdump)
ISRAEL ER UNDER ANGREB!
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr). 

Nyhedskanalen Sky News Arabia publicerede for nyligt uddrag af telefonsamtale mellem det israelske forsvar (IDF) og en indbygger på Gaza. IDF ringede til vedkommende for at advare om et forestående luftangreb.

IDF ringer og advarer civile i Gaza om forestående angreb af Hamas’ militære mål, fordi de bruges af terrorister til at angribe Israels civilbefolkning. IDF ringer til indbyggerne i Gaza for at advare dem inden angreb for at undgå civile tab.

Men ikke alle vil lytte til IDF. Under telefonsamtalen citeret af Sky News Arabia svarer palæstinenseren således på IDFs advarsel:

«Jeg kan ikke få alle ud, jeg har brug for mindst to timer på at få dem ud», siger han da han får besked om at han skal evakuere bygningen.

«Hør her, vi skal bombe bygningen», siger den israelske operatør for at få ham til at indse alvoren. Således fortsætter samtalen:

«Skal du bombe? Bomb så meget du vil.»

«Nej min bror, vi må gøre alt vi kan for at du ikke dør.»

«Vi ønsker at dø.»

«Men du har ansvar for børns liv.»

«Hvis børnene skal dø, så dør de.»

«Gud forbyde, Gud forbyde. Hvorfor vil du dø?»

«Det er sådan vi viser hvor grusomme I er.»

Hør samtalen her med engelsk oversættelse her:

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikel2 dræbt – flere såret – i granatangreb
Næste artikelMIFF havde en rækkevidde på over to millioner på én uge
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise