Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Israelske forskere har muligvis fundet behandling mod atopisk dermatitis

Israelske forskere ved Tel Aviv universitet har afkodet resceptorkæden som forårsager den uhelbredelige inflamatoriske hudlidelse, atopisk dermatitis (Foto: https://www.flickr.com/photos/niaid/)
Israelske forskere har identificeret receptorkæden involveret i udviklingen af atopisk dermatitis. Forskerne håber at udvikle et lægemiddel til behandling af lidelsen.

Flere millioner mennesker lider hudlidelsen atopisk dermatitis som forårsager kløende og skællende hudpletter. Der er ingen kur mod den kroniske, inflammatoriske lidelse. Patienter kan kun holde huden fugtet og bruge salve, skriver ISRAEL21c.

Nu har israelske forskere måske fundet en behandling mod hudlidelsen.

Forskere fra Tel Aviv universitet har identificeret receptorkæden involveret i udviklingen af ​​atopisk dermatitis. Baseret på det håber forskerne på at kunne udvikle en behandling mod lidelsen.

De kliniske symptomer på atopisk dermatitis skyldes to proteiner som er forbundet med flere allergiske sygdomme: interleukin 4 (IL-4) og interleukin 13 (IL-13). Forskerne brugte musemodeller og kunne dermed for første gang bestemme, hvordan IL-4 versus IL-13 bidrager. Forskernes fund er blevet offentliggjort i tidsskriftet Science Immunology.

-Vi fandt frem til at IL-13-receptor-alfa-kæden spiller en kritisk rolle ved atopisk dermatitis. Faktisk udviklede de mus som manglede IL-13-receptoren ikke sygdommen, forklarede universitets professor Itai Benhar som har ledet undersøgelsen sammen med prof. Ariel Munitz

-Endelig kunne vi påvise at et nyligt genereret antistof var i stand til at reducere atopisk dermatitis hos mus. For at oversætte vores fund til atopisk dermatitis hos mennesker, genererede vi et nyt antistof rettet mod den humane IL-13-receptor α 1 og demonstrerede at antistoffet kan tjene som en prototype til behandling af sygdommen og andre allergiske sygdomme som eksempelvis astma og eosinophilic esophagitis, tilføjede han.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem