Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Israelske Fiverr har lanceret logo-værktøj styret af kunstig intelligens

Fiverr kombinerer kunstig intelligens med menneskelig kreativitet. (Foto: https://www.flickr.com/photos/michakaufman/)
Værktøjet forsøger at kombinere kunstig intelligens med menneskelig kreativitet og imødegå frygten for at automatisering vil erstatte jobs.

Artiklen er oversat af Henrik Engel

Den israelske markedsplatform Fiverr har lanceret et værktøj styret af kunstig intelligens som designer logoer til virksomheder, skriver Times of Israel.

Fiverrs Logo Maker stiller brugerne nogle spørgsmål om deres virksomhed, ønsket stil, brandnavn, slogan og branche. Derefter modtager brugerne et klassisk, moderne, humoristisk, seriøst, traditionelt og et sofistikeret logo.

Herefter generer programmet forskellige logoer i løbet af få sekunder. Hvert logoforslag vises i forskellige variationer, farver, skrifter og design. Logoforslagene vises også på kopper, visitkort og præsentationer.

Logoerne er baseret på Fiverrs top-designers arbejde, som de automatiske værktøjer justerer for at tilpasse brugernes ønsker og præferencer.

Det er gratis for Fiverrs medlemmer at prøve systemet. Der betales kun ved download af branding-pakker og for at få rettigheder til logoerne. Branding pakkerne inkluderer logoet i forskellige formater, størrelser og farver og et kit til sociale medier.

Værktøjet forsøger at kombinere kunstig intelligens med menneskelig kreativitet og imødegå frygten for at automatisering vil erstatte jobs.

-Styrken i Fiverr Logo Maker ligger i forsøget på at kombinere kreativ design, designet af Fiverr’s fællesskab-medlemmer med intuitiv kunstig intelligens-algoritmer som muliggør generering af relevante, effektive logoer til virksomheder med blot ganske få klik, siger Fiverr i deres udtalelse.

-Automatisering vil ikke erstatte menneskelig fantasi og kreativitet, teknologien er en støtte og en videreudvikling af fundamentale menneskelige evner. I fremtidens arbejde vil kunstig intelligens fungere som støtte til flere mennesker og kunne skabe mere med en mindre indsats, udtaler Fiverrs grundlægger og CEO Micha Kaufman.

-Som en virksomhed som sætter vores fællesskab først, mener vi at vores tilgang til at bygge smarte værktøjer med kunstig intelligens, ikke alene støtter deres ønsker om at levere et exceptionelt stykke arbejde, men også udvider mulighederne for arbejds- og indtjenings-potentiale, siger Kaufman.

Fiverr forbinder virksomheder med freelancere ved at tilbyde digitale services, som kopiering og hjemmeside-konsulentbistand. Virksomheden siger at de har hjulpet over 5,5 millioner virksomheder og udført over 50 million transaktioner. De støtter freelancere i 160 lande indenfor 300 service-kategorier.

Firmaet blev børsnoteret på New York Stock Exchange i juni 2019. Det handles under FVRR og har en markedsværdi på 836 mio. dollars.

Fiverr blev stiftet i 2010 af Shai Wininger og Micha Kaufman.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem