Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Israelsk verdensmester har snude for ulovlige kontanter

De israelske toldmyndigheder er stolte over deres firbenede verdensmester. Illustrativt foto af en schæferhund (Foto: Martin Eayrs https://www.flickr.com/photos/eltpics/)
Det siges at hunden er menneskets bedste ven. Katcha er også menneskets bedste snude.


De israelske toldmyndighedernes firbenede-stjerne Katcha har slået 16 andre hunde i international konkurrence afholdt i Rusland, her blev hun kåret til verdensmester, skriver Times of Israel. ​ ​

Til daglig tilbringer Katcha tiden på patrulje i Ben Gurion lufthavn. Katchas træner, Chen Cohen, viste hendes færdigheder for Kanal 12. TV-holdet fulgte makkerparret gennem deres tur på jagt efter ulovlige stoffer og kontanter som smugles ind i landet gennem lufthavnen.​ Katchas snude fangede færten af noget usædvanligt og identificerede en kuffert fyldt med Eurosedler.​

​Cohen, der har arbejdet med Katcha i 5 år, forklarede at hun dagligt øver sig i at snuse til bundter med 10.000 dollars for at holde sit snuse-talent ved lige.​ ​Og Katcha er ikke en vovse med blot et enkelt trick i poten; hun kan også få færten af narkotika, såsom kokain og MDMA eller ecstasy.​ ​Sidste år fik Katchas snude færten af en smugler, der forsøgte at smugle 5.000 ecstasy-piller gennem lufthavnen.​ ​

I 2018 stoppede de israelske toldmyndigheder 1.200 forsøg på at smugle stoffer, 80 forsøg på pengesmugling på i alt 5 millioner dollars.​ ​Toldhunde snuste sig også frem til en kuffert fyldt med papegøjer.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem