Israelsk verdensmester har snude for ulovlige kontanter

Det siges at hunden er menneskets bedste ven. Katcha er også menneskets bedste snude.
De israelske toldmyndigheder er stolte over deres firbenede verdensmester. Illustrativt foto af en schæferhund (Foto: Martin Eayrs https://www.flickr.com/photos/eltpics/)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).


De israelske toldmyndighedernes firbenede-stjerne Katcha har slået 16 andre hunde i international konkurrence afholdt i Rusland, her blev hun kåret til verdensmester, skriver Times of Israel. ​ ​

Til daglig tilbringer Katcha tiden på patrulje i Ben Gurion lufthavn. Katchas træner, Chen Cohen, viste hendes færdigheder for Kanal 12. TV-holdet fulgte makkerparret gennem deres tur på jagt efter ulovlige stoffer og kontanter som smugles ind i landet gennem lufthavnen.​ Katchas snude fangede færten af noget usædvanligt og identificerede en kuffert fyldt med Eurosedler.​

​Cohen, der har arbejdet med Katcha i 5 år, forklarede at hun dagligt øver sig i at snuse til bundter med 10.000 dollars for at holde sit snuse-talent ved lige.​ ​Og Katcha er ikke en vovse med blot et enkelt trick i poten; hun kan også få færten af narkotika, såsom kokain og MDMA eller ecstasy.​ ​Sidste år fik Katchas snude færten af en smugler, der forsøgte at smugle 5.000 ecstasy-piller gennem lufthavnen.​ ​

I 2018 stoppede de israelske toldmyndigheder 1.200 forsøg på at smugle stoffer, 80 forsøg på pengesmugling på i alt 5 millioner dollars.​ ​Toldhunde snuste sig også frem til en kuffert fyldt med papegøjer.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelRinas mordere er fanget
Næste artikelNynazistiske kampråb: ”Så hjælp os, Palæstina! Israel eksisterer stadig!”
MIFF-DK redaktionen
MIFF-DK redaktionen står for artikler skrevet af flere end én forfatter. Forfatterne er identificeret før eller efter artiklens tekst.

Ingen indlæg at vise