Hvad betyder det at støtte Israel og hvorfor bør alle gøre det?

Se foredrag af Conrad Myrland.
Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, udenfor Det hvide hus i Washington, marts 2019. Myrland og de andre ansatte i MIFF deltog ved AIPAC-konferencen. (Foto: Bjarte Bjellås)
«Alle har brug for at læse om Israel på miff.dk.» Hvis du er enig, har vi brug for dig som medlem af MIFF så skoleelever og andre kan få gratis adgang til israelske perspektiver på dansk. Kun en lille andel af vores internetbrugere er medlemmer. Klik her for at registrere dig nu (fra kr. 3,- per uge)

Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF), holdt nedenstående foredrag via Zoom til FpU i Trondheim 22. februar
2021.

Her er hovedpunkterne – indholdet i foredraget er opdateret i forhold til linksne nedenfor, som fører til artikler fra 2014.

Hvordan MIFF støtter Israel – klik HER for at læse mere på norsk.

1. Du bør støtte Israel fordi landet er blevet en løsning på et stort problem, som verdenssamfundet igen og igen viste at de ikke kunne løse.

2. Du bør støtte Israel fordi staten har genoprettet det jødiske folks livshåb efter deres største tragedie. Israel har ændret jødisk liv radikalt til det bedre.

3) Du bør støtte Israel fordi Israel, Norge og Danmark står overfor den samme trussel fra ekstrem islamisme.

4) Du bør støtte Israel fordi løgnene og hadet som forårsagede Holocaust fortsat lever i bedste velgående. Ikke at støtte Israel vidner om skræmmende foragt for jødisk liv.

5) Du bør støtte Israel fordi Israels forskning, højteknologi og udviklingshjælp giver et enormt stort positivt bidrag til verden.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise