Sæt din underskrift på MIFFs krav om at stoppe dansk forskelsbehandling af Israel i FN

MIFF samarbejder med UN Watch om at stoppe dansk forskelsbehandling af Israel i FN. Hjælp os ved at sætte din underskrift på protesten.

Den danske udenrigsminister, Jeppe Kofod (S) (Foto: Socialdemokratiet)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

MIFF samarbejder med NGO’en UN Watch om en underskriftaktion som skal stoppe Danmarks deltagelse i den absurde dæmonisering af Israel i FN. UN Watch er en vagthund som blandt andet holder øje med FN’s absurde behandling af Israel – læs mere om UN Watch HER. Læs MIFF’s artikler om FN’s forskelsbehandling af Israel HER.

Hvert eneste år vedtager FN flere anti-israelske resolutioner. Den kommende måned forventes Danmark at stemme for 14 resolutioner mod Israel. Det er 14 gange mere end Danmark vil fordømme Syrien, Iran eller Nordkorea. Danmark har sammen med andre europæiske lande undladt at indføre en eneste FN-resolution i forhold til menneskerettighedssituationen i Kina, Rusland, Saudi-Arabien, Venezuela, Tyrkiet, Pakistan, Cuba og 175 andre lande. Kan det blive mere absurd? Derfor har UN Watch og MIFF brug for DIN hjælp til at sætte en stop for vanviddet!

Nok er nok – det er på tide at stoppe dæmoniseringen af Israel i FN.

Hjælp os ved at klikke HER for at tilføje din underskrift til underskriftaktionen.

Tak for din støtte – del underskriftaktionen med familie, venner og andre
hver underskrift tæller!


Tidligere artikelZoom-møde med generalmajor Gershon Hacohen: Hvorfor Jerusalem og Område C på Vestbredden er afgørende for Israels sikkerhed
Næste artikelTjente millioner på at smugle for Hamas
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.
Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)