Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Sæt din underskrift på MIFFs krav om at stoppe dansk forskelsbehandling af Israel i FN

Den danske udenrigsminister, Jeppe Kofod (S) (Foto: Socialdemokratiet)
MIFF samarbejder med UN Watch om at stoppe dansk forskelsbehandling af Israel i FN. Hjælp os ved at sætte din underskrift på protesten.

MIFF samarbejder med NGO’en UN Watch om en underskriftaktion som skal stoppe Danmarks deltagelse i den absurde dæmonisering af Israel i FN. UN Watch er en vagthund som blandt andet holder øje med FN’s absurde behandling af Israel – læs mere om UN Watch HER. Læs MIFF’s artikler om FN’s forskelsbehandling af Israel HER.

Hvert eneste år vedtager FN flere anti-israelske resolutioner. Den kommende måned forventes Danmark at stemme for 14 resolutioner mod Israel. Det er 14 gange mere end Danmark vil fordømme Syrien, Iran eller Nordkorea. Danmark har sammen med andre europæiske lande undladt at indføre en eneste FN-resolution i forhold til menneskerettighedssituationen i Kina, Rusland, Saudi-Arabien, Venezuela, Tyrkiet, Pakistan, Cuba og 175 andre lande. Kan det blive mere absurd? Derfor har UN Watch og MIFF brug for DIN hjælp til at sætte en stop for vanviddet!

Nok er nok – det er på tide at stoppe dæmoniseringen af Israel i FN.

Hjælp os ved at klikke HER for at tilføje din underskrift til underskriftaktionen.

Tak for din støtte – del underskriftaktionen med familie, venner og andre
hver underskrift tæller!


Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem