Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Stor FN-delegation besøgte Barkan industriområde i Samaria

Hos Ofertex i Barkan industriområdet i Samaria, omdanner israelske og palæstinensiske medarbejdere engangsklude til genanvendelige rengøringsklude. (Foto: Rika Greenberg)
-Besøget hjælper os med at præsentere sandheden om Israel, siger Israels ambassadør i FN, Danny Danon.


En delegation på treogtyve FN-ambassadører besøgte Israel i sidste uge hvor de besøgte Judæa og Samaria, skriver Israel Hayom.

Det er første gang en delegation i den størrelsesorden besøger området.

Besøget var en del af Samaria regionsråd udenrigsrelationer og offentlig diplomati indsats. Besøget blev ledet af Israels ambassadør i FN, Danny Danon.

FN-ambassadører fra blandt andet Polen, Rumænien, Den Tjekkiske Republik, Ukraine, Guatemala og Haiti deltog. Ambassadørerne mødtes med regionsrådets chef Yossi Dagan, Barkan industriområde og talte med palæstinensere og israelere der arbejder der.

Der er 164 virksomheder i Barkan industriområde, virksomhederne beskæftiger ca. 4.200 palæstinensere og 3.000 israelere. I øjeblikket står 60 virksomheder på ventelisten til at starte faciliteter op i Barkan.

-Vi ser arabisk-israelsk sameksistens på fabrikkerne og vi synes, at det er et meget vigtigt projekt. Ved at købe produkterne der produceres her kan vi give fred en reel chance, sagde Bosnien-Hercegovinas ambassadør i FN, Sven Alkalaj.

-Besøget hjælper os med at præsentere sandheden om Israel, siger Danon.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem