Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Fatah om terroristen som dræbte fem: – Vi bøjer os for dig i ære og beundring

Israelsk politi undersøger stedet hvor fem israelere blev skudt og dræbt i aftes i byen Bnei Brak, 29. marts. (Foto: Flash90)
Den palæstinensiske terrorist som dræbte fem personer i koldt blod hyldes som en helt af Fatah-bevægelsen som PA-præsident Mahmoud Abbas er leder af.

Mens de palæstinensiske myndigheders (PA) præsident Mahmoud Abbas blev presset til at fordømme terrorangrebet i Bnei Brak, hvor fem personer blev skudt og dræbt, ser Fatah-bevægelsen åbenbart ikke noget behov for at gøre det samme.

Tvært imod – i Jenin og Nablus var Fatah-bevægelsen, som PA-præsidet Abbas er leder af, hurtige til at fejre angrebet og hylde terroristen som en «heroisk martyr» der «modigt forsvarede vores folk». Fatah-bevægelsen lover troskab til morderen og lover at fortsette til «sejr eller martyrium».

Familiefædre, en israelsk kristen-arabisk politimand og to ukrainere mistet livet i terrorangrebet.

Den israelske organisation Palestinian Media Watch (PMW) har dokumenteret hvordan de palæstinenske myndigheder (PA) har opildnet til terror de seneste måneder. Da tre Fatah-terrorister blev dræbt i konfrontation med Israel, gik PA præsident Abbas selv ud og opfordrede til at dræbe israelere.

– Giv dem dobbelt som meget som vi modtog, sagde PA’s præsident Abbas.

At Fatahs Jenin-afdeling gentog Abbas’ eksakte udtalelser i deres hyldest af Bnei Brak-terroristen viser at bevægelsen ser terrorangrebet som svar på Abbas’ opfordring:

“Det er en klar besked til verden om at det palæstinensiske folk forbeholder sig retten til at forsvare sit land og sine historiske rettigheder, som ikke har en forældelsesfrist og aldrig kan mistes. Det er også et budskab til den undertrykkende okkupation om at det palæstinensiske svar på okkupationens kriminalitet er give tilbage med dobbelt så meget som vi modtog.” Fatah i Jenin Facebook-side, 29. marts 2022

Efterfølgenge lovpriste Fatah terroristen som en «heroisk martyr» og beskrev hans begravelse som et bryllup – reference til troen i islam på at der er 72 jomfruer i paradis.

Fatahs Jenin-afdeling kalder terrorangrebet «et modigt forsvar af det palæstinensiske folk». Fire af terrorofrene var ubevæbnede civile skudt på klods hold i koldt blod, henrettet. Terroristen blev til sidst skudt af en israelsk kristen arabisk politimand som betalte med sit liv.

PA’s præsident, Mahmoud Abbas fordømte drabene, men det skete kun efter voldsomt pres fra både Israel og USA. Eftersom præsident Abbas’ eget parti ophøjer terroristen, giver ham heltestatus og gør ham til rollemodel viser med al tydelighed at fordømmelsen ikke var reel.

“Nåde, tilgivelse og fred til din sjæl. Vi bøjer os for dig i ære og beundring. Vi lover dig, heroiske martyr, at vi vil fortsætte til sejr eller martyrium. Sejren er uden tvivl nær, om Allah vil.” Fatah i Jenin Facebook-side, 29. marts 2022

Terroristen, Diya Ahmed Hassan Hamarsheh havde tilknytning til Fatah. Det påpeges af Fatahs Nablus-afdeling i deres Facebook oplsag, hvor de har delt et billede af terroristen og hylder ham som «et symbol på heroisme og selvopofrelse».

“Diya Hamarsheh – med Fatah-tilknytning og en palæstinensisk identitet – symbolet på heroisme og selvopofrelse.”Fatah i Nablus Facebook-side, 29. marts 2022.

Her ses den palæstinensiske terrorist Diya Ahmed Hassan Hamarsheh og Fatahs hyldest af ham på Facebook.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem