Fatah satte hendes underskrift på en fiktiv pengeseddel med terrorist

Er Lynn Jung finansminister i «Palæstina»?
Lynn Jung. (Foto: lynnjung.net)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Fatah er den politiske bevægelse som kontrollerer de palæstinensiske selvstyremyndigheder (PA) på Vestbredden, ledet af præsident Mahmoud Abbas.

Den 24. maj udgav Fatah billeder af fiktive pengesedler på sin officielle Facebook-side. Sammen med billederne af palæstinensiske ledere og terrorister er underskriften af «Lynn Jung», og titlen som finansminister. 

Hvad nu hvis vi havde en palæstinensisk pengeenhed, hvordan ville den se ud? Spurgte Fatah om pengesedlerne.

Sådan så en af pengesedlerne ud:

På ovennævnte fiktive pengeseddel udgivet af Fatah er Dalal Mughrabi afbilledet. Hun ledede et angreb på en israelsk passagerbus i 1978, et angreb hvor 12 israelske børn og 25 voksne blev dræbt.

Det er standard at Fatah hylder terroristen Mughrabi. Alligevel giver Danmark og Norge fortsat økonomisk støtte til denne terrorhyldest via vores generelle bistand til de palæstinensiske selvstyremyndigheder, som bruger pengene til at opkalde skoler efter terroristen og styrer medier som fortsat spreder terrorhyldest.

Denne gang fik Mughrabi-hyldesten imidlertid en ny drejning. Palæstinensiske myndigheder har ikke, og har selvsagt aldrig haft, en finansminister som hedder Lynn Jung.

Der findes imidlertid en parkour-atlet fra Luxemburg med det navn. Palestinian Media Watch har påvist at Fatah har taget atletens underskrift fra hendes hjemmeside.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelHåber at skabe 10.000 arbejdspladser i «Silicon Wadi»
Næste artikelFørste kvindelig ambassadør i Egypten
Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen indlæg at vise