Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Fatah satte hendes underskrift på en fiktiv pengeseddel med terrorist

Lynn Jung. (Foto: lynnjung.net)
Er Lynn Jung finansminister i «Palæstina»?

Fatah er den politiske bevægelse som kontrollerer de palæstinensiske selvstyremyndigheder (PA) på Vestbredden, ledet af præsident Mahmoud Abbas.

Den 24. maj udgav Fatah billeder af fiktive pengesedler på sin officielle Facebook-side. Sammen med billederne af palæstinensiske ledere og terrorister er underskriften af «Lynn Jung», og titlen som finansminister.

Hvad nu hvis vi havde en palæstinensisk pengeenhed, hvordan ville den se ud? Spurgte Fatah om pengesedlerne.

Sådan så en af pengesedlerne ud:

På ovennævnte fiktive pengeseddel udgivet af Fatah er Dalal Mughrabi afbilledet. Hun ledede et angreb på en israelsk passagerbus i 1978, et angreb hvor 12 israelske børn og 25 voksne blev dræbt.

Det er standard at Fatah hylder terroristen Mughrabi. Alligevel giver Danmark og Norge fortsat økonomisk støtte til denne terrorhyldest via vores generelle bistand til de palæstinensiske selvstyremyndigheder, som bruger pengene til at opkalde skoler efter terroristen og styrer medier som fortsat spreder terrorhyldest.

Denne gang fik Mughrabi-hyldesten imidlertid en ny drejning. Palæstinensiske myndigheder har ikke, og har selvsagt aldrig haft, en finansminister som hedder Lynn Jung.

Der findes imidlertid en parkour-atlet fra Luxemburg med det navn. Palestinian Media Watch har påvist at Fatah har taget atletens underskrift fra hendes hjemmeside.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem